BASKETBOL

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Pazarlama Ödülleri 2020’de bronz ödül sahibi oldu

01 Temmuz 2020 Çarşamba 13:22

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri 2020’de bronz ödül sahibi oldu.
 
Ekibimiz, EuroLeague ve Eurocup organizasyonlarındaki toplam 42 takım arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda finale kalan yedi ekipten biri olmuştu. Bugün EuroLeague yönetimi tarafından açıklanan sonuçlara göre Fenerbahçe Beko, pazarlama alanında EuroLeague organizasyonunun en iyi üçüncü takımı oldu.
 
Erkek Basketbol Takımımız, ana sponsorumuz Beko’nun iş birliğiyle “Eat Like A Pro” projesini sahiplenmiş ve spor ile sağlıklı beslenmenin, özellikle genç jenerasyonların hayatındaki önemi konusunda farkındalık yaratmaya yönelik yeniliklere imza atmıştır. Fenerbahçe Beko, bu projede sporcularından da maksimum desteği almış ve gerek Ülker Spor ve Etkinlik Salonu içerisindeki maç günü etkinlikleriyle, gerekse de iletişim kanallarında kullandığı içeriklerle bu farkındalığı desteklemeyi hedeflemiştir.

Takımımız, Covid-19 salgınıyla nedeniyle yarıda kalan 2019-2020 sezonunda, taraftarlarımızın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yaşadıkları maç günü deneyimini iyileştirebilmek adına birçok yeniliğe imza atmıştı. Taraftarlarımız, 17 Ekim 2019 tarihinde evimizde oynanan Kirolbet Baskonia maçından itibaren “Beko ile şampiyonlar gibi poz ver” ekranlarıyla tanıştı. Türkiye’de ilk kez Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yaptığı bu ekranlar aracılığıyla taraftarlarımız, sezon öncesinde yapılan özel çekimler ile hazırlanan içeriklerle oyuncularımız ile hatıra fotoğrafı elde etme şansına ulaştı. Aynı zamanda taraftarlarımız, “Beko Lounge” alanında kurgulanan “Beko fan zone” bölümünde farklı yarışmalara katıldı ve bunun sonucunda, devre arasında saha içerisinde düzenlenen yarışmalarda yer alma şansı elde etti. Beko “Eat Like A Pro” parkuru ve Vitaminist devre arası yarışmaları da salonumuza renk kattı. Aynı zamanda takımımız, Instagram üzerindeki Beko AR filtreleriyle de dijital ortamdaki taraftar etkileşimini arttırdı.
 
EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde altın ödülün sahibi Anadolu Efes olurken, gümüş ödül ise Kızılyıldız takımına verildi