BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Vladimir Stimac'ın ASVEL maç önü görüşleri

22 Kasım 2019 Cuma 09:24

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 10. hafta maçında LDLC ASVEL Villeurbanne takımına konuk oluyor. Bu akşam TSİ 22:45’te Astroballe’de oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Vladimir Stimac resmi sitemize açıklamalarda bulundu. 

Zeljko Obradovic: "Detaylar üzerinde çok fazla düşünebilmek için yeterli zamanın olmadığı bir süreçteyiz. Çift maç haftasındayız ve iki maç arasında yalnızca 48 saat var. Reaksiyon göstermeye çalışmalı, kendimizi hazırlamalı ve mümkün olan en iyi oyunu ortaya koymalıyız."

Vladimir Stimac: "İyi bir dönemden geçmediğimiz açık. Bizim için her karşılaşma, takım olarak reaksiyon gösterebilmek ve kazanabilmek için çok önemli. Elbette ASVEL’in de harika bir takım olduğunu biliyoruz. Özellikle kendi evlerinde çok iyi oynuyorlar ve EuroLeague’in en sert takımlarından birine sahipler. Bizim için çok zorlu bir maç olacak. İçinde bulunduğumuz durumun farkındayız ve hepimiz takım olarak bir reaksiyon göstermenin zamanının geldiğinin bilincindeyiz. ASVEL maçının, bildiğimiz bu doğruları parkeye yansıtmaya başlayacağımız karşılaşma olmasını diliyorum. Takım olarak birlikte kalmalı ve oyun planımıza sadık bir şekilde mücadele etmeliyiz. Daha agresif oynamamız gerektiğini ve elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak zorunda olduğumuzu biliyoruz."