BASKETBOL

Başantrenörümüz Victor Lapena ve Cecilia Zandalasini’den galibiyet değerlendirmesi

19 Şubat 2020 Çarşamba 21:57

Başantrenörümüz Victor Lapena ve Cecilia Zandalasini, BLMA karşısındaki 74-58’lik galibiyetin ardından Fenerbhçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Victor Lapena: Oyuncularımın performanslarından dolayı çok mutluyum

Galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Victor Lapena, “Öncelikle maçtan çok mutluyum. Maçtan sonra da oyuncularımı tek tek tebrik ettim. Oyuncularımın performanslarından dolayı çok mutluyum. Bugün çok agresif bir oyun sergiledik. Bu oyunumuzun sonunda da 16 sayılık bir farka ulaştık. Böyle bir fark Alina Iagupova olmadan yapabilmek aslında bizim için iyi bir iş. Hepsini tek tek tebrik ediyorum.” dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından oyuncularımızla saha içerisinde yaptığı konuşmanın detayını da paylaşan Başantrenörümüz, “Aslında bu bir sır(Gülüyor). Oyuncularıma normalde 1 gün off verecektim ama performanslarından dolayı 2 gün off veriyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Cecilia Zandalasini: Evimizde galibiyet serisini sürdürmemiz açısından çok önemli bir maçtı

Cecilia Zandalasini ise, “Bugün galip geldiğimiz için çok mutluyum. Evimizde galibiyet serisini sürdürmemiz açısından çok önemli bir maçtı. Bugün takım olarak çok iyi oynadık. Alina belki bugün yoktu, onu özlediğimizi de söyleyebilirim. Ama takım olarak çok iyi bir performans sergileyince böyle bir skor ortaya çıkıyor.” dedi.