BASKETBOL

Fenerbahçe Beko, Türk Telekom maçında taraftarlarının desteğini bekliyor

22 Mayıs 2019 Çarşamba 19:55

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda ve kaptan Melih Mahmutoğlu, yarın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Türk Telekom maçında taraftarlarımızdan tribünleri doldurarak destek vermelerini istedi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final ilk maçında Türk Telekom’u konuk ediyor.

23 Mayıs Perşembe günü (yarın) 20.15’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Takım Menajeri Cenk Renda ve kaptan Melih Mahmutoğlu Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yaptı. Karşılaşmayı değerlendiren ikili, taraftarlarımıza da çağrıda bulundu.

Cenk Renda: İnanıyorum ki taraftarımız, yarın bizi yalnız bırakmayacak

İlk olarak yarın oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Cenk Renda, “Final Four bitti ve Türkiye Ligi’ne döndük. Play-off maçları çok çetin geçecek. Türk Telekom iyi bir takım. Biz de biraz eksiğiz. O yüzden daha dikkatli oynamamız lazım. Hedeflerimizden biri de lig şampiyonluğu.” dedi.

Taraftarlarımıza maça çağıran Cenk Renda, “Moraller biraz bozuk ama hayat devam ediyor. Yarın parkeye çıkacağız ve bu camiaya, bu formaya nasıl hizmet ediliri göstermemiz lazım. Taraftarlarımızı yarınki maça bekliyoruz. Onlara ihtiyacımız var, zor bir dönem geçiriyoruz. Bu dönemde taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki taraftarımız, altıncı adamımız yarın bizi yalnız bırakmayacak. Maç maç gideceğiz ama hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanıp taraftarımızın yüzünü güldürmek.” ifadelerine değindi.

Melih Mahmutoğlu: Takım kaptanı olarak onları her zamanki yerine, evimize davet ediyorum

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise maçla ilgili, “İyi bir şekilde çalışıyoruz. Sakatlıklarımız var ama bunların arkasına sığınmayıp sezon sonuna kadar sahaya çıkıp sonuna kadar mücadele eden bir Fenerbahçe olacak. İnşallah da sezonu güzel bir şekilde bitiririz. Yarın rakibimiz Türk Telekom. İyi oynayan, çeşitli oyuncularla sayı bulan bir takım. Saygı duyduğumuz bir rakip. Maçlarımız da hep zorlu geçti.” değerlendirmesini yaptı.

Taraftarlarımıza güvendiklerini ve kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını sözlerine ekleyen Melih, “Seyircimize güveniyoruz, inanıyoruz. Onlar da bize inanıyor. Bu sezonu güzel bir şekilde kapatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yarın da takım kaptanı olarak onları her zamanki yerine, evimize davet ediyorum. Biz de onlara maçın sonunda galibiyet elde ederek Türkiye Ligi’ne güzel bir başlangıç yaparız inşallah.” diyerek sözlerini tamamladı.