PARİS OLİMPİYATLARI

Dünyanın En Büyük Spor Kulübünün sporcuları sizlerle ne kadar gurur duysak azdır: Alican Kaynar ile Beste Kaynakçı da Olimpiyatlarda!

25 Nisan 2024 Perşembe 16:49

Türk sporunun lokomotifi görevini üstlenen Fenerbahçemizin sporcuları olimpiyat oyunlarına kota almaya devam ediyor. Dün Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizden Merve Vatan, saatlerce önce Derin Atakan, şimdi de Alican Kaynar ile Beste Kaynakçı olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.

Fransa’da düzenlenen Last Chance Regatta yarışlarında Nacra 17 sınıfında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin sporcuları Alican Kaynar ile Beste Kaynakçı 2024 Paris Olimpiyatlarında kota kazandı!

11 sporcumuz olimpiyat kotası aldı
Sporun her dalında fark yaratan ve ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ unvanını sporcusuna verdiği değerle de ispat eden Fenerbahçemizden boksta Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş; yüzmede Kuzey Tunçelli, atletizmde Ersu Şaşma, yelkende Yiğit Yalçın Çıtak, Merve Vatan ve Derin Atakan’ın ardından Alican Kaynar ile Beste Kaynakçı da olimpiyatlara gitmeye hak kazandı. 
 
Dünyanın en büyük spor kulübü kimliğini gururla taşıyan Fenerbahçe olarak sporcularımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

#OlimpiyatYolundaFenerbahçe