VOLEYBOL

Kulübümüz ile Parolapara arasında yapılan “Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın İsim Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi

12 Eylül 2023 Salı 14:50

Kulübümüz ile Parolapara arasında yapılan “Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın İsim Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde yapıldı.
 
İş birliği çerçevesinde Erkek Voleybol Takımımız, Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı ismiyle mücadele edecek. Ayrıca Parolapara’nın logosu 2023–2024 sezonunda takımımızın formalarının göğsünde yer alacak.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Voleybol Şubemizin Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, takım kaptanımız Hasan Yeşilbudak ve Parolapara Genel Müdürü (CEO) Fatih Çelik’in konuşmacı olarak yer aldığı törende kulüp yetkilileri ve Parolapara profesyonelleri de hazır bulundu.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçe olarak, Parolapara ile birlikte büyük başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok
 
Toplantıda ilk olarak söz alan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, desteklerinden ötürü Parolapara’ya teşekkür etti. Kızılhan, şunları söyledi: “Erkek Voleybol Takımımızın İsim Sponsoru olarak yanımızda olan Parolapara firmasının değerli temsilcileri, değerli Fatih Bey, kıymetli katılımcılar, değerli basın mensupları ve ekranları başında bizleri izleyen taraftarlarımız, üyelerimiz, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
 
Bugün burada, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak heyecan verici bir adım atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Erkek Voleybol Takımımızın isim sponsoru olarak Parolapara firmasıyla yaptığımız anlaşma hayırlı, uğurlu olsun.
 
Bu arada 2019-20 sezonundan beri Erkek Voleybol Takımımıza vermiş olduğu destekleri için de HDI Sigorta ailesine teşekkür ediyorum.
 
Elektronik para hizmetleri sektöründe fark yaratan Parolapara ile yapacağımız iş birliği, kulübümüzün başarılarına katkı sağlayacak ve takımımızın büyümesine destek olacaktır. Bu sponsorluk anlaşması, sporun ve rekabetin ruhunu yükseltecek, taraftarlarımıza heyecan dolu anlar yaşatacak ve voleybol branşı için büyük bir destek olacaktır.
 
Fenerbahçe olarak, Parolapara ile birlikte büyük başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Sponsorluk anlaşmamızın her iki taraf için de başarılı ve bereketli olmasını dilerim.” diye konuştu.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt: Parolapara ile yaptığımız sponsorluk anlaşması, Erkek Voleybol Takımımızın daha da büyümesine ve başarılar elde etmesine olan inancımızı yansıtıyor
 
Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, “Parolapara firmasının değerli temsilcilerine, burada bulunan saygıdeğer basın mensuplarına ve ekranları başında bizleri izleyen tüm taraftarlarımıza ‘hoş geldiniz’ diyerek sözlerime başlamak istiyorum.
 
Bugün burada, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gururla duyurmak istediğimiz bir iş birliğinin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Parolapara ile yaptığımız sponsorluk anlaşması, Erkek Voleybol Takımımızın daha da büyümesine ve başarılar elde etmesine olan inancımızı yansıtıyor.
 
Bu sezon, Fenerbahçe Parolapara olarak Axa Sigorta Efeler Ligi, Axa Sigorta Kupa Voley ve Avrupa'da CEV Cup'ta sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu iş birliğinin, hem Kulübümüz hem de Parolapara için başarı dolu bir dönemin başlangıcı olacağına ve uzun soluklu bir iş birliği olacağına inanıyoruz.
 
‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ mottosuyla çıktığımız yolda, bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür eder, başta sporcularımız olmak üzere tüm camiamıza başarılar dilerim.” dedi.
 
Parolapara Genel Müdürü (CEO) Fatih Çelik: Parolapara ailesi olarak Fenerbahçe ile başlattığımız bu iş birliğini bir sponsorluk anlaşmasından öte olarak görüyoruz
 
Parolapara Genel Müdürü (CEO) Fatih Çelik, “Saygıdeğer basın mensupları, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ve Parolapara ailesinin değerli yöneticileri ve çalışanları, bizleri ekranları başında izleyen büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarlarını sevgi ve saygıyla selamlamak istiyorum.
 
İstanbul Üniversitesi Erkek Voleybol Takımında 4 yıl görev yapmış eski bir voleybolcu olarak Genel Müdürü olduğum Parolapara firmasının ülkemizin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Erkek Voleybol Takımına ana sponsor olması benim için ayrı bir mutluluk ve heyecan kaynağı. Parolapara yönetim kurulu olarak Türk sporuna her daim destek olmak, ülkemizin genç ve başarılı nesillerinin uluslararası alanda ülkemizi ve bayrağımızı temsil etmelerine katkıda bulunmak hedefiyle bugün Fenerbahçe camiası ile iş birliğine başlıyoruz.
 
Finansal özgürlüğün parolası sloganı ile 2020 yılında çalışmalarına başlayan Parolapara ile Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve isim değeri en yüksek kulüplerinden biri olan Fenerbahçe iş birliğinin her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum.
 
Bu sponsorluk anlaşmasının hayata geçmesinde gösterdikleri iş birliği ve destek için Fenerbahçe Spor Kulübü’nün değerli yöneticilerine, şirketimiz Parolapara’nın saygıdeğer ortaklarına bu vesileyle huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
 
Parolapara ailesi olarak Fenerbahçe ile başlattığımız bu iş birliğini bir sponsorluk anlaşmasından öte olarak görüyoruz. Hem Fenerbahçe taraftarını hem de Parolaparalıları mutlu edecek projelere imza atmak arzu ve hevesinde olduğumuzu vurgulamak isterim.
 
Bu vesileyle şirketimiz Parolapara hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum. Şirketimiz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından verilen yetki çerçevesinde ödeme ve elektronik para şirketi olarak finansal teknoloji alanında 2020 yılından bu yana faaliyetlerine devam etmektedir. 20’si teknoloji ve yazılım geliştirme olmak üzere toplam 55 genç ve dinamik çalışma arkadaşım ve %100 yerli sermayesiyle finansal teknoloji alanında kurumsal ve bireysel müşterilerimize ödeme çözümleri sunan Parolapara’nın birinci önceliği sloganımızda da vurguladığımız gibi müşterilerine finansal özgürlük sağlamaktır. Parolapara, Parolapos ürünü ile sanal pos ve fiziki pos alanında işletmelere hızlı ve güvenli ödeme alma noktasında hizmet sunarken, Parolacüzdan ile de 7/24 para transferi, kurum ve fatura ödemeleri ve kısa süre içerisinde devreye alacağımız Parolakart ile de online ve mağaza alışverişlerinde nakit iade imkanı ile bireysel müşterilerine hizmet sunmaktadır. Şirketimiz sektöründe en üst düzey bilgi güvenliği sertifikalarına sahip olup ayrıca bankalararası kart merkezi üyesidir.
 
Kurulduğu günden bu yana sektöründe öncü olmayı hedefleyen şirketimiz Parolapara ile ülkemizin lider kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü’yle yapmış olduğumuz bu ana sponsorluk anlaşmasının her iki kuruluş için de hayırlı olmasını temenni ediyor, Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımıza 2023-24 AXA Sigorta Efeler Ligi ve CEV Cup’ta başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Voleybol Şubemizin Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, “Fatih Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum çünkü bu sene Fenerbahçe Parolapara olarak sahaya çıkacağız. Umarım güzel bir iş birliği olacak bu sene. Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullanırken, Erkek Voleybol Takımımızın Kaptanı Hasan Yeşilbudak ise, “Bugün takım arkadaşlarım adına şunu söylemek istiyorum; biz de çok heyecanlıyız. Yeni bir yola çıkıyoruz ve bu heyecanımızı sizlere de yaşatmak istiyoruz. Ben sporda taktik ve teknik becerinin yanı sıra şansın da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yeni ortağımız Parolapara’nın bize şans getirmesini diliyorum ve bundan sonra kazanacağımız başarılarda sevgiyle kucaklaşmayı diliyorum.” dedi.
 
Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve hediye takdiminde bulunuldu. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik’e üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın 2023-24 sezonu formasını hediye ederken, Fatih Çelik de Burak Çağlan Kızılhan’a bir hediye takdim etti.
 
İmza töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Fotoğrafları