KULÜP

Şube Sorumlularımız, antrenörlerimiz ve sporcularımızdan Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına destek

11 Şubat 2023 Cumartesi 14:16

Ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza yardım için Kulübümüzün başlattığı Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına Şubelerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımız da destek oluyor.
 
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki birçok şehri etkileyerek hepimizi derin bir yasa boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Kulübümüz tarafından Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak başlattığı Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına için çok sayıda vatandaşımız yardımda bulundu.
 
Futbolcularımız, basketbolcularımız, voleybolcularımız, amatör şubemizin sporcuları ve teknik-idari kadroları, genç sporcularımız stadımıza gelerek depremin neden olduğu yaraları sarmak için yardımda bulundu. Ayrıca şubelerimiz, topladıkları yardım malzemelerini stadımıza getirdi.
 
Fenerbahçe TV’ye yapılan açıklamalar şu şekilde:

Altay Bayındır: Mevcut durumda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız da

Futbol A Takımımızın kaptanı Altay Bayındır, “Zor bir durumdayız. Aslında konuşacak çok fazla bir şey de yok. Vefat eden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar. Sürekli takipteyiz ve görüyoruz. Birçok futbolcu arkadaşımız da sürekli geliyor, buradayız ve yardım ediyoruz. Aynı şekilde vatandaşlarımız da yardımlarını getiriyor. Kulübümüz zaten nelerin lazım olduğunu paylaştı. Mevcut durumda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız da. İnşallah bundan sonraki süreci en az hasarla atlatırız ama biz ne söylersek söyleyelim yaşananlar farklı duygular. Ülkece zor bir durumun içindeyiz. Birlik olacağız. Hep birlikte elimizden geleni yapıp bu süreci atlatacağız. Çok üzgünüz. İnsanın kalbini çok acıtan bir durum. İnşallah en kısa sürede bu durumdan çıkarız.” dedi.

Ferdi Kadıoğlu: Bizler kulüp, takım, futbolcular, camia ve vatandaşlar olarak elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz

Ferdi Kadıoğlu, “Bizler kulüp, takım, futbolcular, camia ve vatandaşlar olarak elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz. Aynı zamanda diğer büyük camiaların taraftarları da burada ve birlikte hareket ediyoruz. Şu anda orada birçok insan birçok şeye ihtiyaç duyuyor. Aynı zamanda orada bir soğuk hava ve kış şartları da söz konusu. Şu anda bizler de onlara yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Avrupa’da da birçok ülke şu anda Türkiye’ye yardım ediyor. Benim de Hollanda’da arkadaşlarım var, onlar da yardımcı olmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Tüm dünyadaki ülkeler buraya yardımcı olmak için seferber olmuş durumda ve bu bana göre çok çok önemli bir şey. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

İsmail Yüksek: Tüm kalbimiz Hatay’la, Kahramanmaraş’la… depremi yaşayan tüm illerle

İsmail Yüksek, “Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Burada depremi yaşayanları içten hissediyoruz. Tüm kalbimiz Hatay’la, Kahramanmaraş’la, o illerle, depremi yaşayan tüm illerle.. Hakikaten çok üzgünüz. Söylenecek bir söz de yok aslında. Ben bu havada buraya gelen milletimize, taraftarlarımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya geldikten sonra buradaki ortamı gördükten sonra aynı zamanda çok da gururlandım. Depremi yaşayan tüm illerimize çok geçmiş olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Enkaz altında kalanların Allah yardımcısı olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah en sağlıklı şekilde hayatlarına devam ederler. Bizler de futbolcular olarak maddi ve manevi elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. En önemlisi de dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Tüm kalbimiz orayla.” ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş: Elimizden gelen ne varsa yapmaya her zaman hazırız
 
Futbolcumuz Mert Hakan Yandaş, “Vatanımıza, milletimize başsağlığı diliyorum. Yakınlarını kaybedenlere sabır, enkaz altında olanlara, yakınlarını enkaz altından çıkarmaya çalışanlara da Allah yardım etsin. Dualarımız onlarla, elimizden hiçbir şey gelmiyor. Canımız çok sıkkın. Elimizden bir şey gelmemesi daha üzücü. Ne yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz ama orada bulunan yakınlarımızla konuşuyoruz, durum gerçekten çok vahim. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Elimizden gelen ne varsa yapmaya her zaman hazırız. Keşke onlara sahada yardımcı olabilsek. Bu mümkün olursa gitmeyi de düşünüyorum. Çok üzgünüz.” dedi.

Nazım Sangare: Herkes çok iyi niyetli bir şekilde buraya geldi

Futbolcumuz Nazım Sangare, “Hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkes yardım etmeye çalışıyor. Herkes çok iyi niyetli bir şekilde buraya geldi. İnşallah her şeyi daha hızlı yapıp arkadaşlarımıza yardımcı olabileceğiz.” dedi.

Dorukhan Toköz: Elimizden geldiğince depremzedeler için en iyisini yapacağız

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, “Hepimiz aynı takımdayız. Onlar için dua diyoruz. Elimizden geldiğince hep beraber onlar için en iyisini yapacağız” diye konuştu.

İrfan Can Kahveci: Bağışlara, yardımlara devam edelim

Futbolcumuz İrfan Can Kahveci, “Dorukhan’ın dediği gibi böyle zamanlarda millet olarak birlik olmayı başarabiliyoruz. Oradaki insanların Allah yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla. Bağışlara, yardımlara devam edelim. İnşallah her şey güzel olur. Hepimiz aynı takımdayız. Dorukhan benim yakın arkadaşım. Gönüllü olarak buraya gelmek istedi. Bize yardımcı oldu. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Melih Mahmutoğlu: Bir ihtiyaç varsa sonuna kadar yapacağız
 
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu, “Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Çok büyük bir acı yaşıyoruz ülkece. Çok yakın arkadaşlarım dostlarım orada. Elimizden geldiğince yardım etmeye geldik. Bir ihtiyaç varsa sonuna kadar yapacağız. Maalesef kötü haberler alıyoruz ama inşallah bu haberler bir an önce son bulur. Oralara yardım etmek gerekiyor. Özellikle Hatay maalesef çok kötü durumdaymış. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabır. Enkaz altında olan insanlar için de dua ediyoruz. Bir an önce yardımın oraya gitmesi gerekiyor. Tabii ki kolay değil. Çok acı. Allah bizlere sabır versin.  Halkımız buraya büyük yardım getiriyor. Hepsinden Allah razı olsun. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” dedi.
 
Samet Geyik: Bir an önce oradaki insanlara yardım yetişmesi lazım
 
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Samet Geyik, “Haberleri üzülerek takip ediyoruz. Bir an önce oradaki insanlara yardım yetişmesi lazım. Burada da bir sürü yardım toplanıyor. Bugün antrenmanı iptal ettik. Elimizdekileri buraya getirdik. Daha da yapacağız. Türkiye’de bu yardımların olması gerekiyor ve bu yardımların oraya ulaşması lazım. Umarım enkaz altındaki insanlar bir an önce çıkarılır. Çok acı.” diye konuştu.

Metecan Birsen: Maddi manevi elimizden geleni yapıp destek olmaya çalışıyoruz

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın oyuncusu Metecan Birsen, “Milletimizin başı sağ olsun. Burada kulüp olarak maddi manevi elimizden geleni yapıp destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden pek bir şey gelmiyor ama mümkün olduğunca onların yanında olmaya çalışıyoruz. Sabır diliyoruz.” dedi.
 
Cenk Renda: İnşallah bir an evvel atlatır ve yaralarımızı sararız
 
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, “Milletimizin başı sağ olsun. Yastayız. Enkaz altındaki vatandaşlarımızın bir an evvel kurtulması için dua ediyoruz. Milletimize takımım adına başsağlığı diliyorum. Hepimiz buradayız. Kulübümüz her şeye önderlik yapıyor. Burada da önderlik yapıyoruz. İnşallah bunları bir an evvel deprem bölgesine ulaştırırız. Çok üzgünüz. İnşallah bir an evvel atlatır ve yaralarımızı sararız.” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Dimitris Itoudis: Bütün dünya Türkiye’nin Türk ulusunun yanında

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Dimitris Itoudis, “Öncelikle en derin üzüntülerimi, başsağlığı mesajlarımı iletmek istiyorum. Hepimiz bu olaydan çok etkilendik. Gözümüz de yaşlarla süreci takip etmek zorunda kaldık ama bir yandan da bunun yaralarını sarmak için hem ülke insanının çok uğraştığını, hem Kulübümüzün çok çalıştığını biliyorum. Biz de takım olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dün ve bugün buraya yardım malzemesi getirdik. Bilhassa buraya gelerek bu süreci görmek ve buradaki insanlara destek olmak da istedik. Çok yoğun bir çalışma var. Sadece Fenerbahçe taraftarları değil, Galatasaray, Beşiktaş, bütün farklı takımlardan burada yer alıp dayanışmaya katkı sağlıyorlar. Kulübün çok özel çalışma yürüttüğünü biliyorum. Sertaç bey süreci anlattı. 11. tır yola çıkıyor.  Çok büyük çaba ve dayanışma var. Zor zamanlar. Biz de destek amaçlı burada olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu sabah 5 yaşında bir çocuğun kurtarılma anını gördük. Her saniyenin önemi var. Türkiye’den, Yunanistan’dan, Sırbistan’dan sahada bu insanları kurtarmak için çalışan insanlar var. Bütün dünya Türkiye’nin Türk ulusunun yanında. Daha fazla insanın kurtulması için dualarımızı gönderiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Basketbol Operasyonları Genel Direktörümüz Maurizio Gherardini: Kolay olmayacak ama adım adım yaraların sarılmasını dileyeceğiz.

Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini, “Çok büyük bir trajediden geçiyoruz. İnsanların dayanışmasını da görüp, duygulanıyorsunuz. Burada olup bu dayanışmaya destek olmaya çalışıyoruz ama bizim yaptıklarımız bu dayanışmanın çok ufak bir parçası. Kolay olmayacak ama adım adım yaraların sarılmasını dileyeceğiz.” dedi.

Genel Menajerimiz Derya Yannier: Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Derya Yannier, “Maalesef diyecek çok fazla bir şey yok. Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Oyuncular da elinden geleni yapıp, bütün şartlarımızı seferber edip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Süreci takip ettikçe insanın içi parçalanıyor, söylenecek söz yok. Başımıza bir şey geldiğinde Türk halkı olarak kenetlenmede dünyada örneği yok. Burayı görünce insan duygulanıyor. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Orada olan herkesin Allah yardımcısı olsun.” temennisinde bulundu.

Olcay Çakır Turgut: Birlik olma günü ve burada herkes birlik olmuş durumda. Kalbimiz, dualarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla birlikte

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Olcay Çakır Turgut, “Acımız çok derin. Söylenebilecek çok fazla bir şey yok. Birlik olma günü ve burada herkes birlik olmuş durumda. Elimizde geldiğince yardımcı olmak için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kalbimiz, dualarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla birlikte. Herkese çok geçmiş olsun. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik: Herkes birlik olmuş durumda ve burada, oradaki yaralarımızı sarmak için harika bir çalışma var

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik, “Çok üzgünüz. Duyguları kelimeler dökmek çok çok zor. Aynı zamanda umudumuzu yitirmememizin gerektiği, yardımlaşmamızın gerektiği, daha çok birlik olmamızın gerektirdiği bir dönemdeyiz. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimizin yüreği orada. Yaralıların bir an önce iyileşmesini diliyoruz. Yaralarımızı sarmamız gerekiyor. Burada çok büyük bir yardımlaşma var. Kulübümüz bu konuda zaten öncü olmuştur.  Biz de takım olarak, şube olarak, kişisel olarak çorbada tuzumuz olsun diye çabalıyoruz. Çok zor bir süreç. Bir anne, bir sporcu, bir vatandaş olarak hislerimizin karıştığı bir durum aslında. Evde olduğumuza, yaşadığımıza, bu durumda olduğumuza şükrettiğimiz ama aslında bundan da utandığımız, yavrumuza sarılırken diğer anneleri düşündüğümüz, yemek yerken orada insanların aç durduğunu düşündüğümüz, boğazlarımızda lokmaların düğümlendiği bir dönem. Ancak burada mükemmel bir organizasyon var. Türk halkı, Fenerbahçe camiası, herkes birlik olmuş durumda ve burada, oradaki yaralarımızı sarmak için harika bir çalışma var. Herkesten Allah’tan razı olsun. Hem buraya hem de depremzedelere yardımını ulaştıran herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.  Nefes almaya devam ettikçe umudumuz da devam ediyor. Umarım bu yaşananlar gelecek için hepimize ders olur, daha büyük felaketler yaşamayız. Yardım eden herkese de çok çok teşekkür ederim.” dedi.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörü Zoran Terzic: Çok üzgünüz, lütfen herkes destek versin

Fenerbahçe Opet’in Başantrenörü Zoran Terzic, “Böyle bir durumda bir şey söylemek çok zor, herhangi bir kelime bulamıyorum. Sadece burası için değil dünyanın her yerindeki insanların bununla ilgili paylaşımlar yaptığını, yardım topladığını görüyorum. Üzgünüm, bu olay karşısında sadece Türkiye’deki insanlar değil bütün insanlar çok üzgün ve mutsuz. Böyle organizasyonları görmekten dolayı mutlu ve gururluyum. Kulübümüz bununla ilgili çok güzel bir organizasyon yapmış ve yardım ediyorlar. Bunu görmek bir nebze de olsa beni mutlu ediyor. Buradan sadece Türkiye’de yaşayan insanlara değil tüm dünyadaki insanlara seslenmek istiyorum: lütfen yardım edin, sizin için ufak olan bir şey buradaki insanlar için çok önemli bir şey haline gelebiliyor. Lütfen destek verin. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş taraftarlarını bir arada, ortak bir şeyler yaparken görmek kalbime dokunuyor. Sırbistan'da haberleri takip ediyorum. Küçük bir yerde yaşayan yaşlı bir adam 5 - 6 bin Türk lirası toplamış ve yardım için Türkiye'ye göndermiş. Bunlar önemli. Bizim için küçük gelen bir şey başkası için çok büyük anlam ifade edebilir. Böyle bir felaket karşısında sadece Türk halkı değil, tüm dünya yardım edecektir." dedi.

Eda Erdem Dündar: Biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Kulübümüze de bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyoruz.   Burada inanılmaz bir seferberlik var

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar, “Derin bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın da bir an önce kurtulmasını diliyoruz. Hava şartları da çok kötü ne yazık ki. İnşallah en kısa sürede enkaz altında çıkarılabilirler. Hepimizin önceliği depremin yaralarını sarmak. Biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Kulübümüze de bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyoruz.   Burada inanılmaz bir seferberlik var. Gözlerim doldu. Üzüntülü bir süreç yaşıyoruz ama inşallah bunu da atlatacağız. Sahada çalışan tüm kurtarma ekiplerine teşekkür ediyoruz. Umarım bir an önce enkaz altındaki vatandaşlarımızı da kurtarabilirler ve yaraları sarmaya başlayabiliriz. Türkiye olarak eminim herkes yardım için elinden geleni yapıyor. İnşallah en kısa sürede süreci atlatmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Arina Fedorovtseva: Depremden etkilenen herkes için çok üzgünüm. Herkesi yardımda bulunmaya davet ediyorum

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Rus oyuncusu Arina Fedorovtseva, “Yaşananlar gerçekten felaket ve korkunç. Depremden etkilenen herkes için çok üzgünüm. Şu anda en önemli olan şey yardım. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Bu malzeme getirerek olur, para göndererek olur.  Herkesi elinden gelen yardımda bulunmaya davet ediyorum. Deprem bölgelerinde yardıma çok ihtiyaç var.  Şu anda en önemli şey bu.” dedi.

Meliha Diken: Burada kulübümüzün çok güzel bir organizasyonu var

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Meliha Diken, “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. Büyük bir üzüntüyle haberleri takipteyiz. Mümkün olduğu kadar, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fiziki olarak yardım edemeyen varsa da internet üzerinden bağış yapabilecek çokça yer var. Az çok demeden yardım edilirse çok çok iyi olur. Burada da kulübümüzün çok güzel bir organizasyonu var. Her gün kaç tane tırın yola çıktığını görüyoruz. İnsanlar burada çok yardımcı oluyor ve çok fazla malzeme getiriyor. Herkese çok çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Kerem Eryılmaz: Biz de hem kulüp olarak hem takım olarak hem bireysel yardım yapmak için buradayız

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Kerem Eryılmaz, “Söylenecek pek bir şey yok. İçimiz acıyor. Ülkemizin bir bölgesi ve çok büyük bir alan etkilendi. Herkes elinden geleni yapıyor. Tüm Türkiye seferber oldu. Biz de hem kulüp olarak hem takım olarak hem bireysel yardım yapmak için buradayız. Türk halkının başı sağ olsun. Yaralılar acil şifalar diliyorum. Arkada kalanlara sabırlar dilemekten başka aslında yapabileceğimiz bir şey yok. Şu anda elimizden geldiğince yardım etmek için çalışıyoruz. Benim için ayrı bir acısı da var, çünkü ben askerliğimi Kahramanmaraş’ta yapmıştım. Oranın o halini görünce içim ayrı bir bükülüyor. Bu aslında Türkiye’nin bir gerçeği ve bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bugün orası, yarın burası… o yüzden bir hazırlık planımızın olması gerekiyor. Çünkü son anda yapılacak bu yardımlar bir yere kadar çare olur ama asıl olmadan önce önlemimizi almalıyız.  Bu nedenle devletin en küçüğünden başındakilere kadar herkesi göreve davet ediyoruz. Bizim istediğimiz bu. Planımız belli olsun, ne yapmamız gerektiği belli olsun. Herkesin yardımcılarını bekliyoruz. Dualarımız onlarla beraber. Bu soğukta Allah yardımcıları olsun.” şeklinde konuştu.

İzzet Ünver: Türkiye, hep birlikte bunun da üstesinden gelecektir

Voleybolcumuz İzzet Ünver, “Çok üzgünüz. Boğazımız düğümlendi diyebilirim. Türkiye, hep birlikte bunun da üstesinden gelecektir. Taraftarlarımızla, vatandaşlarımızla birlikte biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek için buradayız. Takım arkadaşlarımla buradayız. Umarım yaralarımızı en kısa sürede sarabiliriz. Zaman alsa da bunun üstesinden kalkacağız. Başımız sağ olsun. Aile üyelerimizi, vatandaşlarımızı, misafirlerimizi, canlarımızı kaybettik. Bunun tarifi yok. Bu bir afet değil felaket. Gerek kış şartlarıyla gerek saatle zorluğu daha da zor oldu. Fiziksel olarak gidemesek de büyük küçük yardımlarımızla, burada bulunmamızla, yardımlarla bunun üzerinden geleceğimizi düşünüyorum. Umarım en hızlı şekilde yaralarımızı sarabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Hasan Yeşilbudak: Elimizden geldiğince yardım etmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz

Voleybolcumuz Hasan Yeşilbudak, “Öncelikle tüm ülkemizin başı sağ olsun. Çok büyük bir afet yaşandı. 10 ilimiz de çok yakından yaşadı bunu. Biz de Fenerbahçe olarak, Fenerbahçe Voleybol olarak burada elimizden geldiğince oradaki afetzedelere yardım etmeye çalışıyoruz. Onların duygularını, hislerini paylaşmaya çalışıyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, kalanlara acil şifalar diliyorum. Şu anda bazı şeyleri ifade etmek gerçekten çok zor. Benim de ailem Adana’da, onlar da çok derinden yaşadılar. Çok şükür bir can kaybımız yok. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

Ahmet Tümer: Herkese sesimizi duyurmaya çalışıyoruz

Voleybolcumuz Ahmet Tümer, “Hepimizin boğazı düğümlenmiş durumda, çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Kulübümüze de çok teşekkür ediyorum. Burada inanılmaz iyi bir organizasyon var. Yardımlar artarak devam ediyor. Elimizden geldiğince yardım göndermeye çalışıyoruz. Herkese sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımıza da sesleniyorum; yardımlarına devam etsinler. Şu anda her canın kıymeti, önemi var. İnşallah hep birlikte atlatacağız. Sözün bittiği yerdeyiz.” diye konuştu.

Buse Naz Çakıroğlu: Hep beraber bunun altından kalkacağız
 
Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, “Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu imtihan hepimizin imtihanı. Üzgünüz. Söyleyecek fazla bir şey yok. Bir şehir olduğunda çok üzülüyoruz, bir değil, iki değil 10 şehir. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Herkesi elinden geleni yapmaya davet ediyoruz. Hepimizin arkadaşı, dostu hala orada mücadele ediyor. Umarım hep beraber bunun altından kalkacağız.” şeklinde konuştu.
 
Serhat Deniz: Fenerbahçe Spor Kulübü ailesi olarak yardım bekleyen tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardım ediyoruz
 
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Geçici Teknik Sorumlusu Serhat Deniz, “Bu doğal afette rahmetli olan vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir an önce bu yaraları sarmak istiyoruz. Kolay olmayacak ama Fenerbahçe Spor Kulübü ailesi olarak yardım bekleyen tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Yaralarını sarmak için elimizden gelen katkıyı ortaya koymaya çalışıyoruz. Çok üzgünüz. Ayrıca Adıyaman’da KKTC voleybol takımı kafilesi vardı. Onlardan ulaşılanlar maalesef ölü olarak bulundu. Tüm KKTC’ye de ayrıca başsağlığı diliyorum.” açıklamasını yaptı.
 
Göknur Güleryüz: Kulübüm büyük destek veriyor. Minnettarım
 
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın kalecisi Göknur Güleryüz, “Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kulübüm büyük destek veriyor. Minnettarım. Oranın çocuğu olarak teşekkür ediyorum. Ailemi de kulübümün yardımıyla buraya getirdim. Fenerbahçe her zaman yaptığı gibi bize ev açtı. Çok şükür ailem için mutluyum ama diğer vatandaşlarıma da benim bir nevi ailem. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu süreci inşallah birlik olarak atlatabiliriz.” diye konuştu.
 
Fotoğraflar: Altan Göçer, Burak Saltık, Ahmet Hopyar, Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları