FUTBOL

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, VavaCars Fatih Karagümrük galibiyetini değerlendirdi

14 Nisan 2024 Pazar 22:07

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig 32. haftasında deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Karşılaşmayı değerlendiren İsmail hoca, üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızı da tebrik etti.
 
İlk olarak maçla ilgili konuşan İsmail Kartal, “Öncelikle ilk yarı oynadığımız futbol bize fazla yakışmadı. Rakibimiz de buna izin vermedi. Onlar da bu maça çok iyi hazırlanmışlar. İlk devre istediklerimizi yapamadık, rakip de buna izin vermedi. İyi mücadele ederek bizi kapattılar. İlk yarının sonunda 1 gol yedik ve 1-0 geri düştük. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncularımın silkelenmesi, kendilerine gelmeleri gerekiyordu. Gerekli ikazları yaptık, konuştuk. İkinci yarıya iyi başladık, kendimiz gibi oynamaya başladık. Pozisyonlar bulduk. Hemen maçı lehimize çevirmeyi bildik. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var, bunları değerlendiremedik. Şampiyonluk yolunda 3 puan alarak çok önemli bir adım attık. 3 günde bir maç oynuyoruz. Tabii ki ilk devre biz kendimiz gibi değildik. Uzun zamandır ilk devre hiç bu kadar istediklerimizi yapamadığımız bir maç oynamamıştık. Biz güçlü bir takımız. Güçlü ve karakterli oyuncularımız var. Bunları konuşarak üstesinden gelebiliyoruz. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Fatih Karagümrük iyi bir takım. Tolunay hoca iyi bir takım yaratmış, iyi bir oyun felsefeleri var, iyi mücadele ediyorlar. Bugün bizi gerçekten çok zorladılar. Fatih Karagümrük takımına ve Tolunay hocaya bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” dedi.
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’in üst üste ikinci Avrupa Şampiyonluğuyla ilgiliyse İsmail hoca, “Kadın Basketbol Takımımız Avrupa Şampiyonu olmuş. Onları tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
 
Son olarak Krunic ve Livakovic’in performansını değerlendiren Teknik Direktörümüz, “Bugün Szymanski cezalı, Mert Hakan Yandaş sakat. Elimizde oyuncu yok. Her oyuncumuzu kullanmaya çalışıyoruz. Krunic belki girdiği pozisyonda golü atsa hem kendi rahatlayacak hem takım olarak biz rahatlayacaktık. O golü kaçırdı ve kaçırınca da demoralize oldu. Sonuçta bütün oyuncular bizim oyuncularımız. Bazı maçlarda bazı oyuncular iyi oynar. Bazı maçlarda beklentilerinize cevap vermez. Sonuçta tüm oyuncularımız bizim için değerlidir, Krunic de değerli oyuncularımızdan biridir.
 
Livakovic ilk devre ve özellikle de ikinci yarı bu sezonun bence en iyi performansını ortaya koydu. Livakovic’i de ayrıca tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.