YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

10 Mart 2024 Pazar 22:54

Yüksek Divan Kurulu Başkanlığımız, YDK üyelerimize özel Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar başkanlığında Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde yapılan toplantıya Başkanımız Ali Y. Koç, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Eski Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda dün hayatını kaybeden 32. Başkanımız Tahsin Kaya da anıldı.

Bilgilendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını YDK Başkanımız Uğur Dündar yaptı. “Bugün Başkanlık Divanı’ndaki değerli çalışma arkadaşlarımla iki yıl boyunca yaptığımız çalışmaların hesabını vermek için huzurlarınızdayız” diyen Uğur Dündar, “Değerli oylarınızla bizi bu makama getirirken önceki dönem Başkanımız olan Sayın Aziz Yıldırım’a o süreçte verdiği desteğe sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. O destek olmasaydı biz seçilemezdik. Seçim kampanyamızın mottosu hatırlayacağınız gibi Fenerbahçemizin birleştirici gücü olmaktı. Nitekim seçildiğimiz ilk günden itibaren bu sözümüzü hayata geçirmek ve büyük Fenerbahçe Ailesi’nin birlik ve beraberliği için yoğun gayretler sarf ettik. Tüm içtenliğimle ifade etmek isterim ki bu onursal görevi Sayın Ali Koç’un başkanlık döneminde yapmış olmanın onurunu evlatlarıma bırakacağım en değerli miras olarak görüyorum. Onu tanıdıkça Kulübümüz için harcadığı yüzlerce milyon Euro’nun; O’nun sağlam kişiliğinin, sözünün eri oluşunun, hak edilmiş ve sindirilmiş zenginlikle aldığı aile terbiyesinin ve eğitiminin doğal sonucu olan tevazuunun, erdemlerinin, vizyonunun, Atatürk ve Cumhuriyete sarsılmaz bağlılığının kulübümüze ve kendisine kurulan kumpaslara karşı adeta bir kale gibi duruşunun yanında fazla önem taşımadığını anladım. Yardımseverliğini anlatmak için hem Fenerbahçe Kulübü Başkanı hem de Yönetim Kurulu olarak, hem de Koç Holding olarak deprem bölgesine yaptığı yardımlar ancak destansı sözcüğüyle ifade edilebilir. İşte bütün bu nedenlerle tüm gücümle Başkanımızın ve Yönetimimiz yanında yer aldım. Her zaman ve her yerde Ali Koç’un başkanlığının biz Fenerbahçeliler için eşsiz bir şans olduğunu, kulübe gerektiğinde bir başkanın bulunabileceğini ama bunun ikinci bir Ali Koç olamayacağını söyledim. Ben ve Divandaki arkadaşlarım Yönetim Kurulunun tüm değerli üyelerinin yakın ilgi sevgi ve saygılarını gördük. Değerli yöneticilerimizin ve Kulüp çalışanlarımızın tümüne Başkanlık Divanı olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Ardından söz alan Yüksek Divan Kurulu Sekreteri İsmail Tepecik, Yüksek Divan Kurulumuzun “Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı konuşmasında Yüksek Divan Kurulu olarak yaptıkları çalışmaları anlattı ve YDK’nın arşiv oluşturma ve kurumsallaşmaya yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin konuşmalarıyla devam eden bilgilendirme toplantısı, karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

Basın Fotoğrafları