YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Başkanlığımız, şampiyon kulüplerin Divan Kurulu Başkanlarını yemekte ağırladı

11 Aralık 2023 Pazartesi 16:42

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar'ın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte şampiyon kulübün Divan Kurulu Başkanları bir araya geldi.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Rams Başakşehir'in Divan Kurulu Başkanları yemekte buluştu.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde organize edilen yemeğe Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Rams Başakşehir Divan Kurulu Başkanı Mustafa Saral ve Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder katıldı.

Başkanımız Ali Y. Koç ve Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan da yemekte yer alarak Divan Kurulu Başkanları ile sohbet etti. Öğle yemeğinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YDK Başkanımız Uğur Dündar: Türk futbolunun yapısal ve acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili ve bunların çözümlerine yönelik beklentilerimizi yansıtan bir deklarasyon yayınlama kararı aldık

Yemeğin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, “Şampiyon kulüplerin Divan Başkanları ile birlikte yemek organizasyonu yapıyoruz. Bugün sıra bizdeydi. Diğer şampiyon kulüplerin divan heyetlerini ağırladık ve bugün ortak bir karar aldık. Türk futbolunun yapısal ve acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili olarak, bunların çözümlerine yönelik beklentilerimizi yansıtan kulüplerüstü bir deklarasyon yayınlama kararı aldık. Bunu kamuoyu ile en kısa zamanda paylaşacağız. Aramızda yine dostluk görüşmeleri oldu. Geleneksel bir yemek. Yemeğe Başkanımız Sayın Ali Koç ve Genel Sekreterimiz Sayın Burak Kızılhan da teşrif ettiler. Hem değerli Divan Başkanlarımıza hem de Başkanımıza ve Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Basın Fotoğrafları