VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi yarı final serisinde 1-0 öne geçti

01 Nisan 2024 Pazartesi 18:18

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Türk Hava Yolları’na konuk oldu. Setlerini 18-25, 20-25, 16-25 önde tamamladığı maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler, yarı final serisinde 1-0 öne geçti.

Arina Fedorovtseva kaydettiği 12 sayıyla takımın skoreri olurken; Vargas 11, Souza ile Aslı Kalaç da 10’ar sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
 
İki galibiyete ulaşan tarafın finale yükseleceği seride ikinci maç 4 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde oynanacak. Fenerbahçemiz bu maçı da kazanması durumunda adını finale yazdıracak.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.
 
Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Ana Cristina De Souza, Bojana Drca, Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.
 
Hücumlarında Vargas, Souza ve Eda’yla etkili olan Sarı Melekler, ilk seti 18-25 önde tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci setin son bölümünde iyi servis atarak avantajı eline geçiren Fenerbahçemiz, seti 20-25 kazanarak maç skorunu 2-0’a taşıdı. Üçüncü sete Eda Erdem’in servisleriyle hücumda oldukça iyi başlayan Takımımız, Souza, Aslı ve Fedorovtseva’nın sayılarıyla 0-9’luk bir seri yakaladı. Kalan bölümde oldukça rahat bir oyun sergileyen Sarı Melekler; seti 16-25, maçı da 0-3 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları