FUTBOL

Kadın Futbol Takımımızın Oyuncuları Ece Türkoğlu ve Anne Elizabeth Bailey’den Galibiyet Değerlendirmesi  

09 Mart 2024 Cumartesi 15:41

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın, Fatih Vatan Spor’u 2-0 yendiği maçın ardından oyuncularımızdan Ece Türkoğlu ve Anne Elizabeth Bailey Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Ece Türkoğlu: Bu Maç Bizim Dönüş Noktamızdı

Takımımızın ilk golünü atan Ece Türkoğlu, ‘"Öncelikle bu maç bizim çok farklı çok özeldi. Maça geçen haftaki sonuçtan sonra çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Bu maç bizim dönüş noktamızdı bunu da sahada gösterdiğimize inanıyorum. İlk yarının 0-0 olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü oyun olarak da üstün taraf bizdik. Sonuçta golü bulana kadar arayan taraftık. O yüzden mutluyum takım olarak da verdiğimiz emekler mükemmeldi. Sahada oyundan çok aslında takım olarak birlikteliğimiz göz önündeydi, o yüzden mutluyuz.’’ dedi.

Anne Elizabeth Bailey: Harika Bir Oyun Ortaya Koyduk

90+1. dakikada penaltı kurtaran kalecimiz Anne Elizabeth Bailey, ‘’Bu maçta gerçekten harika bir oyun ortaya koyduk. Herkes oyuna yi bir şekilde kenetlendi. Beraber sahadaydık ve çok iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bence bu benim işimin gerçekten bir parçası ve son dakikalarda bir penaltı kurtarmaktan dolayı çok mutluyum. Bu da benim işimin bir parçasıydı gerçekten ve kendimi şuanda çok mutlu hissediyorum.’’ diyerek sözlerini noktaladı.