FUTBOL

Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya ve oyuncularımızdan galibiyet değerlendirmesi

17 Şubat 2024 Cumartesi 18:44

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın, ALG Spor’u 2-1 yendiği maçın ardından Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya ve futbolcularımız Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya: Çok iyi mücadele ettik

“Geçen haftaki puan kaybı hiç hesapta yoktu ama bu hafta kazanmamız gereken bir maçtı. Bireysel hatamızdan dolayı erken gol yedik ama oyunumuzdan kopmadık. İyi oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Bütün takımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 9 maç kaldı. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Milli takım arasına giriyoruz. 10 oyuncumuzu milli takımlara gönderiyoruz. Bunun da mutluluğu var. Kızlara inanıyor ve güveniyorum. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.”

Yaşam Göksu: İstedik ve üç puanı aldık

“Öncelikle takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İstedik ve üç puanı aldık. Son iki maçtır golümün olması ve üç puana katkım olması beni ayrıca mutlu ediyor. Şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyoruz.”

Fatma Kara: Geriye düşmemize rağmen pes etmedik

“Çok iyi mücadele ettik. Sert bir müsabaka oldu. Geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Kazanacağımızı biliyorduk. İnşallah sezon sonunu şampiyonlukla kutlayacağız. Milli aradan sonra tekrar bulaşmak üzere…”