BASKETBOL

Fenerbahçe Alagöz Holding - Galatasaray Çağdaş Faktoring maçı biletlerinin satışı başladı

28 Mart 2024 Perşembe 10:12

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın 29 Mart Cuma günü 19.00’da Galatasaray Çağdaş Faktoring ile Metro Enerji Salonu’nda oynayacağı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final ilk maçı biletlerinin satışı www.mobilet.com.tr üzerinden başladı.

Bilet satışı için tıklayınız.
 
Galatasaray Çağdaş Faktoring maçının bilet fiyatları şu şekildedir:
 
1. Sıra Saha İçi:  1500 TL
2. Sıra Saha İçi:  1250 TL
Tribün:  150 TL 
Öğrenci Tribünü: 75 TL
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’in ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off maçlarının biletleri yalnızca MOBİLET aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
 
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında fiziki bilet zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.mobilet.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak dijital bilet alımı gerçekleştirebilirler.
 
Öğrenci tribünü biletleri dahil tüm bilet satışları, mobilet.com.tr adresinin yanı sıra, 28 Mart Perşembe günü ve maç günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden de yapılacaktır. Salon bilet gişesi açılış saati 10.00'dır.