BASKETBOL

Fenerbahçe Alagöz Holding - Botaş maçı biletlerinin satışı başladı

21 Mart 2024 Perşembe 15:09

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın 23 Mart Cumartesi günü 15.00’da Botaş ile Metro Enerji Salonu’nda oynayacağı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçı biletlerinin satışı www.mobilet.com.tr üzerinden başladı.
 
Bilet satışı: https://bit.ly/494NTYQ
 
Botaş maçının bilet fiyatları şu şekildedir:
 
1. Sıra Saha İçi:  1500 TL
2. Sıra Saha İçi:  1250 TL
Tribün:  150 TL 
Öğrenci Tribünü: 75 TL
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Fenerbahçe Alagöz Holding’in ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off maçlarının biletleri yalnızca MOBİLET aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
 
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında fiziki bilet zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.mobilet.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak dijital bilet alımı gerçekleştirebilirler.
 
Bilet satışları, mobilet.com.tr adresinin yanı sıra, 23 Mart Cumartesi günü (maç günü) Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden de yapılacaktır.
 
Öğrenci tribünü biletleri, maç günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden satılacaktır. Salon bilet gişesi açılış saati 10.00'dır.