VOLEYBOL

#ÇubukluRuhuyla Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Buluşuyoruz: Kombinelerimiz Satışa Çıktı

28 Eylül 2022 Çarşamba 14:09

Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımlarımız, 2022-2023 sezonuna hedeflerimiz yolunda sonsuz bir coşkuyla hazırlanıyor, taraftarlarımızla buluşmayı bekliyor.

Oynayacakları her maçta takımlarımızın yanında olmak, Çubuklu ruhuyla Çubuklumuzu desteklemek isteyen taraftarlarımız için Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımlarımızın; Sultanlar ve Efeler Ligi, Play Off maçları, CEV CUP, CEV Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası maçlarını kapsayan kombine biletler satışa çıktı.

Büyük taraftarımızın, Cumhuriyetimizin 100. gururlu kuruluş yıl dönümünde Fenerbahçe adının olduğu her alanda şampiyonluk hedefleyen takımlarımızın yanında olacağına inanıyoruz!

Maç ayırt etmeksizin Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nu dolduracak, sporcularımızın yanında, armamızın izinde olacak taraftarlarımız, iki takımımızın maçlarını kapsayan kombinelerini biletinial.com web sitesi ve Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton girişinde bulunan Kombine Kart Merkezi'nden satın alabileceklerdir.

Bu sezon #ÇubukluRuhuyla Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda çubuklumuzla buluşuyor, Sarı Lacivertimizin yanında oluyoruz!

2022-2023 sezonunda tüm taraftarlarımız için satışa çıkan kombine biletlerimizin fiyatı 1000 TL’dir.