SÖZDE ŞİKE DAVASI

Kulübümüzün, TFF’ye Açtığı Tazminat Davası’nda 3. Duruşma Yapıldı

06 Aralık 2022 Salı 12:35

Kulübümüzün 3 Temmuz Kumpası nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na açtığı Tazminat Davası Ankara’da görülmeye devam ediyor.  

Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin, bugün 8. Asliye Hukuk’ta gerçekleştirilen 3. duruşmayla ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin, “Bugün Tazminat Davamızın üçüncü celsesine çıktık. Avukatlarımız Erden Gürden, Güryay Bingöl, Orkun Özkan ve Mert Tezcan tarafından temsil edildik. Ben ve Özge Tokarlı hanım da duruşma salonunda duruşmayı takip ettik.

Bazı müzekkerelere cevap olanlar var, bazılarına yok. Bunlardan bir tanesi Spor Toto Teşkilat Başkanlığına yazılan müzekkereye cevap dosyaya girmiş. İki tane müzekkere bekleniyor. Cevap yok. Trabzonspor Kulübü’ne yazılan bir müzekkere var, bir de Türkiye Futbol Federasyonu’na yazılan müzekkere var.  Bu iki müzekkerenin cevabı daha dosyaya girmemiş durumda. Onun için bunların beklenmesi kararı alındı. 

Burası önemli. Davalı vekillerin Yargı yolu itirazı vardı, biliyorsunuz. Bunun reddine ilişkin ara karardan dönülme talepleri de vardı. Bu konuda mahkeme herhangi görüş değişikliğinin bulunmadığını ve bu talebin reddine karar verdi. Bu olumlu bir gelişme. Davalı vekilinin bir de biliyorsunuz, zaman aşımı itirazı var. O itirazın ise henüz bu konuda taraf delillerin tümü toplanmamış olduğundan bu bahsettiğimim müzekkereler toplandıktan sonra ileriki celsede değerlendirilmesi kararı verildi. Bir sonraki duruşmanın 14 Şubat 2023 tarihi saat 11:00’e bırakılmasına karar verildi ve celseyi kapattı. Burada olumsuz herhangi bir gelişme yok. Bir tek Federasyonun ve Trabzonspor Kulübü’nün bu basit cevapları dosyaya sunmamış olmaları bana sorarsanız, biraz manidar. Benim bunu yorumlamam yine davanın biraz geciktirilmeye çalışıldığını düşünüyorum. Bu benim şahsi kanaatim." açıklamasında bulundu.

Basın Fotoğrafları