FUTBOL

Futbolcularımızdan maç sonu açıklamalar

09 Ağustos 2022 Salı 00:15

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında HangiKredi Ümraniyespor’u konuk etti. 3-3’lük eşitlikle biten maçın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa yaptıkları açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
 
Ferdi Kadıoğlu:
Hayal kırıklığı yaşadığımızı söyleyebilirim. Rakip 3 duran pozisyondan gol buldu. Tabii ki bu pozisyonları analiz edeceğiz, değerlendireceğiz. Daha çok çalışarak geliştirmemiz gereken noktaları da geliştireceğiz. Tabii ki taraftarlarımız önünde lige böyle bir başlamayı arzu etmiyorduk. Maalesef böyle bir netice ortaya çıktı. Sezon uzun. Önümüzdeki maçlara çok daha iyi hazırlanarak, istediğimiz neticeleri almak istiyoruz.

Lincoln Henrique:
Maalesef futbol böyle. Henüz ligin başı. En iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüp, hatalarımızı telafi etmemiz gerekiyor. Fenerbahçe çok büyük bir takım ama sahada savaşmanız gerekiyor. En iyi şekilde çalışıp, hatalarımızı giderip, sonraki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz.

Enner Valencia:
Kazanma parolasıyla sahaya çıkmıştık ama bugün mümkün olmadı. İyi bir takıma karşı oynadık. Sahada çok iyi bastılar, iyi oynadılar. Onların da bu oyununu görmemiz gerekiyor. Bizim çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Takımdaki herkesin hazır olması gerekiyor. Bu sezon zor bir sezon olacak. Fenerbahçe’de olduğunuz zaman sahada her zaman iki kat mücadele etmeniz gerekiyor. Takımda herkese ihtiyacımız var. Yöneticilerden, teknik heyetten futbolculara, özellikle taraftara çok ihtiyacımız var. Onların desteği bizim için çok önemli. Bu sezon zor olacak ama biz şampiyon olmak için savaşacağız.