FUTBOL

Fenerbahçe 4-2 Al-Shamal (Hazırlık Maçı)

29 Haziran 2022 Çarşamba 19:45

Futbol A Takımımız, yeni sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında Katar Ligi ekiplerinden Al-Shamal ile karşılaştı. Can Bartu Tesislerimizde oynanan ve Fenerbahçe YouTube Katıl'dan canlı yayınlanan karşılaşmayı Fenerbahçemiz 4-2 kazandı. Yeni transferimiz Bruma, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydetti.
 
Teknik direktörümüz Jorge Jesus yönetimindeki takımımız müsabakaya Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Bruma, Lincoln Henrique, ve Mbwana Samatta 11’iyle başladı.
 
Dengeli geçen ilk yarıyı Fenerbahçemiz, 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya farklı bir 11’le başlayan Takımımız, sahadan 4-2 galip ayrıldı. Fenerbahçemizin galibiyet gollerini 10. dakikada Bruma, 60. dakikada Enner Valencia, 66. dakikada Mergim Berisha, 88. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Katar ekibinin golleri ise 54. dakikada Amjad Attwan ile 75. dakikada Sayed Ahmed Mohammed’ten geldi.

Karşılaşmanın ardından Al Shamal takımının yetkilileri, günün anısına Teknik Menajerimiz Mehmet Aurelio’ya bir plaket takdim etti.

Fenerbahçemiz yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken, ikinci maçında ise Arnavutluk şampiyonu Tirana’yı 4-0 yenmişti.

Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları