YÜZME

Yüzücülerimiz üçüncü günde 15 madalya kazandı

05 Ağustos 2019 Pazartesi 23:11

Türkiye Kulüplerarası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda üçüncü gün geride kaldı. Sporcularımız günü beş altın, altı gümüş ve dört bronz madalya ile tamamladı. Yüzücülerimiz son gün öncesinde genç yaş erkekler-kadınlar ve açık yaş erkeklerde zirvede bulunuyor.

Turkcell Kulüplerarası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda üçüncü gün geride kaldı. İstinye'de bulunan Enka Tesisleri’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonu Yönetim Kurulu Üyelerimiz de takip etti.

Sabah seansında eleme yarışları yapılırken, madalya mücadelesinin yaşandığı akşam seasında Fenerbahçe Yüzme Şubesi sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı ve madalyalarını yöneticilerimizin ellerinden aldı.

Üçüncü gün erkekler ve kadınlarda yapılan 4x100 metre serbest bayrak yarışlarında sporcularımız zirvede yer aldı. Erkekler 100 metre kelebekte Ümit Can Güreş, kadınlar 100 metre kelebekte Aleyna Özkan ve kadınlar 200 metre serbestte Gizem Güvenç altın madalyaların sahipleri oldu.

Organizasyonun üçüncü gününde sarı lacivertli sporcularımız ayrıca altı ikincilik dört de üçüncülüğe imza attı.

Üçüncü günün ardından Yüzme Şubemiz, genç kadınlarda elde ettiği 131 puanla Enka'nın 17 puan, genç erkeklerde topladığı 137 puanla Galatasaray'ın 27 puan önünde zirvede bulunuyor.

Sporcularımız açık yaş sınıfındaysa erkeklerde elde ettiği 139 puanla Enka'nın 25 puan önünde ilk sırada yer alırken, kadınlardaysa rakibinin 1 puan gerisinde.

Türkiye Kulüplerarası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası yarın yapılacak yarışlarla tamamlanacak.