YÜZME

Yüzücülerimizden 3 Türkiye Şampiyonluğu

28 Aralık 2018 Cuma 22:36

İstanbul Beylikdüzü Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen ve 5 gün süren Türkiye Kulüplerarası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası sona erdi. Fenerbahçe Yüzme Şubemiz, performansıyla organizasyona damgasını vurdu.

Şampiyonanın final gününde 50 metre serbest erkeklerde Emre Sakçı, kadınlarda Selen Özbilen altın madalyanın sahibi olurken, 200 metre sırtüstü erkeklerde de sarı lacivertli yüzücülerimizden Metin Aydın, kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Sezin Eligül, Aleyna Özkan, Hazal Özkan ve Selen Özbilen'den oluşan kadın takımı ve Rasim Oğulcan Gör, Ümitcan Güreş, Emre Sakçı ve Yalım Acımış'ın yer aldığı erkek takımı da altın madalyanın sahibi oldu.
Yüzme şubemiz final gününde ayrıca 5 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı.

Fenerbahçe yüzme şubemiz bu sonuçların ardından 5 gün süren organizasyonda 4 kategorinin üçünde şampiyonluğa ulaştı. Sporcularımız, açık yaş erkeklerde 232 puanla, genç erkeklerde 191 puanla ve genç kadınlarda 182 puanla şampiyonluk kupasının sahibi olurken, açık yaş kadınlarda ise 250 puanla ikinci sırada yer aldı.

Yarışlar sırasında aileler ve taraftarlarımız havuzun tribünlerinden sporcularımıza destek verdi. Sarı lacivertli yüzücülerimiz, kupalarını organizasyonun ardından aldılar. Kupa töreninin ardından havuzun kenarında bir araya gelen sporcularımız, tezahüratlarla elde ettikleri başarıyı kutladı.

Haberin diğer fotoğrafları

/