YÜKSEK DİVAN KURULU

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Sait Yılmaz’ın Mesajı

06 Nisan 2022 Çarşamba 17:00

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Sait Yılmaz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize hitaben yayınlandığı mesajda şu ibarelere yer verdi:
 
“Derdimiz, Tasamız, Sevdamız Fenerbahçe

Fenerbahçe biz adaylardan ne bekliyor ?

2018’in yarattığı kutuplaşmanın Fenerbahçe’mize ne kadar zarar verdiğini görmemizi ve bu kutuplaşmayı ortadan kaldırıp birlikteliğin gücünü herkese bir kez daha göstermemizi bekliyor.

Bu nedenle aynı masada oturamasak da aynı odada oturma basiretini gösterebilmeliyiz. Çünkü Fenerbahçe’nin menfaatleri bunu gerektirir. Buna riayet etmeyenler, Fenerbahçe’ye zarar vermektedirler.

Divan kurulunu daha aktif daha güçlü ve daha saygın bir noktaya taşıyıp kutuplaşmayı mutlak suretle bitirmeliyiz.

Fenerbahçe’mizin uğradığı kayıpların nedenlerinden biri de bu iç çekişmeler  ve kutuplaşmadır. Fenerbahçe’nin hak ettiği güçlü bir lobisinin olmaması ise çok önemli bir eksikliktir.

Gönüllülük esasına göre kuracağımız heyetlerle çok yetkin ve zengin insan kaynağına sahip Fenerbahçe’mizin tespit ettiğimiz kurumsal eksikliklerini gidereceğiz.

Fenerbahçe’mizin ihtiyaç hissettiği her alanda teşkilatlanıp Fenerbahçe’nin varlığını lobi faaliyetleri anlamında daha  güçlü bir şekilde cümle aleme hissettireceğiz.

Yüksek divan kurulunda değişimin öncüsü olacağız…

Bu değişim sürecini bugüne kadarki seçim süreçlerinin aksine ilk defa bu seçim döneminde ortaya koyduğumuz projelerle zaten başlatmış olduk.

Bir diğer husus da sadece üyelerimize hizmet edecek, sizleri özel hissettirecek, ihtiyaçlarınıza destek ve yol gösterecek çalışmaları yapacak ‘’BİZ BERABERİZ’’ masasını kurarak sizlerin her daim yanınızda olacağız.

Tespit etmiş olduğumuz tüm eksiklikleri ve ortaya koyduğumuz çözüm önerilerini hayata geçirebilmek için Fenerbahçe’miz için desteğinize talibim."
 
Saygılarımla;

SAİT YILMAZ
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu
Başkan Adayı