FB DOĞUŞ YELKEN

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin Başantrenörü Ateş Çınar: 19 Mayıs’ta hem Atamızı anacağız, hem de yarışlarımızı gerçekleştireceğiz

18 Mayıs 2022 Çarşamba 20:28

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemiz, geleneksel hale getirdiği Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası’nın 4'üncüsünü düzenliyor. Fenerbahçe Televizyonu’na yarışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi Başantrenörü Ateş Çınar, “19 Mayıs’ta hem Atamızı anacağız, hem de yarışlarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası Yarışları hakkında bilgi veren Ateş Çınar, “Bu sene yarışlarımızı 19 Mayıs’a denk getirdik. Bu özel günü Fenerbahçe ile özdeşleştirmek istedik. 2 sene aranın ardından bu yarışımızı tekrar yapıyoruz. Bizim için çok özel bir yarış. Bu yarış, Doğuş-Fenerbahçe birlikteliğinden sonra ortaya çıktı. Türkiye’deki yarış kalitesini ve sporcuların yarış tecrübelerini arttırmak adına özel bir yarış. 19 Mayıs’ta hem Atamızı anacağız, hem de yarışlarımızı gerçekleştireceğiz. Fenerbahçe olarak Türkiye’de bir yarışın nasıl yapılmasın adına çok güzel örnekler sergileyeceğiz. Bu yarışı 4. kez yapıyoruz. Geleneksel bir hale geldi. 3 sınıfta, 20 kategoride 250 sporcu katılacak. 76 ödül vereceğiz. Önümüzdeki yıldan itibaren yurt dışından da katılım sağlayarak, bu yarışı uluslararası bir hale getireceğiz.” dedi.
 
Orman yangınlarını unutmadık. Yarışlara katılan herkes için bir fidan dikilecek
Yarışlarla birlikte çok özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atacaklarını dile getiren Çınar,  “Ayrıca bu yarışta birçok özel ilke imza atıyoruz. Geçen seneki ülkemizde yaşanan orman yangınlarını unutmayarak, yarışlara kayıt yaptıran her sporcu ve antrenör için kaybettiğimiz ormanlarda bir fidan dikiyoruz. 10-15 yıl sonra belki çok büyük bir Fenerbahçe Doğuş ormanı yaratmış olacağız. Şimdiden buna başlıyoruz.” diye konuştu.