FB DOĞUŞ YELKEN

Geleneksel Büyükada Kampımız Coşkuyla Tamamlandı

04 Eylül 2019 Çarşamba 15:24

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin geleneksel Büyükada kampı, 23-29 Ağustos tarihleri arasında Kartal Belediyesi dinlenme tesislerinde yapıldı. 

Tüm şubenin altyapı sporcularının katılımı ile gerçekleşen kampa 54 sporcumuz katıldı. Sporcuların birbiriyle kaynaşması, Fenerbahçelilik ruhunu anlamaları, kulübümüze dair bilgi almaları adına bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz bu kampa, olimpik milli sporcularımızdan Alp Rona Rodopman da katıldı. 
 
Ateş, Deniz Çınar’ın olimpiyat kotası haberinin kampa ulaşmasının ardından bu güzel haberi kutlamak adına bir pasta kesildi ve onların bu başarısı şubenin diğer sporcuları ile kutlandı. 
 
Altyapımızdaki genç sporculara dair konuşma yapan Ateş, Deniz Çınar ve üst üste aldığı 2 Dünya Şampiyonluğu ile Türk yelkenciliği adına bir ilki başaran Yalçın Çıtak, önemli mesajlar verdiler. 
 
Olimpik milli sporcumuz Ateş Çınar; Fenerbahçe Doğuş Yelken’in sunduğu eşsiz imkanlardan bahsederek gençlere azimli olmalarını, hep çalışmalarını ve vazgeçmemeleri gerektiğini, bu şekilde şu an elde edilen başarıları çok daha üst noktalara taşıyacaklarına inandığını söylerken; Olimpik milli yelkencimiz Deniz Çınar da gençlere pes etmeden durmadan, tutku ve azimle çalışmalarını öğütledi. 
 
Yalçın Çıtak ise genç sporcularımızla altın madalya aldığı iki Dünya Şampiyonası’nda yaşadığı heyecan ve gururu tarif edilemez duygular olduğunu paylaştı.
 
Fenerbahçe Doğuş Yelken geleneksel Büyükada kampı, hep birlikte pozitif bir çalışma ortamı, gençlerin, olimpik sporcularla bir araya gelip deneyimlerini dinlemesi ve onları örnek alması gibi önemli kazanımlarla sona erdi. 
 
 

Basın Fotoğrafları