FB DOĞUŞ YELKEN

Türk Yelkenciliğine Hizmet Etmekten Onur Duyuyoruz

21 Ekim 2019 Pazartesi 09:30

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şube Sorumlusu Selma Altay Rodopman, Fenerbahçe Doğuş Yelken olarak Türk yelkenciliğine hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.  

İki gün boyunca süren yarışların ödül töreninde konuşma yapan Rodapman, şunları söyledi: 

"Sevgili yelkenciler, Değerli Yelken Kulübü Başkanları, bugün burada bizimle olan deniz ve yelken tutkunu dostlarımız, hepiniz hoş geldiniz…

Başta yarışların en güzel şekilde geçmesini sağlayan yarış kurulu başkanı İlker Bayındır ve ekibine, protesto kurulu başkanı Aylin Suntay ve ekibine ve yarışta emeği geçen herkese ve bu coşku dolu yarışların asıl kahramanı sevgili yelkencilere ve antrenörlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Kupa alsın almasın burada yer alan kulüpleri ve yarışa katılan tüm sporcuları kutluyorum. 

Çünkü hepimiz biliyoruz ki asıl olan sportmence yarışmak ve azim ile  yarışı tamamlamaktır. Bizim için önemli olan yelken ailesini bir araya getirmek ve böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktı. En önemlisi de elbirliği ile çalıştığımız şekilde; Türk yelkenciliğine hizmet etmekti.
Bir Fenerbahçe geleneği olarak biz sadece futbol değil tüm amatör sporlara değer veriyoruz. Çünkü spor demek Türk gençliğinin geleceği demek, bunun bilincindeyiz.  

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi olarak sporcular yetiştiriyoruz, olimpiyatlara madalya hedefiyle hazırlanıyoruz.

Önümüzdeki yıl 3 sporcumuz Tokyo 2020’de ülkemizi temsil edecek, 3 sporcumuz da şu an kota mücadelesi veriyor. Aslında 4 sporcu ile katılacaktık, Çağla Dönertaş da kota alan sporcularımız arasındaydı ancak Federasyonumuzun kota kriterini değiştirmesi ile sporcumuz şu an yeniden kota mücadelesi veriyor. İnanıyorum başaracağına!

Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp olma kimliğimizle Fenerbahçe olarak Tokyo heyecanımız başladı ve her geçen gün de artıyor. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek tüm sporculara ve şu anda hazırlıklarını sürdüren sporculara sonsuz başarılar diliyoruz.

Tokyo 2020’ye madalya hedefiyle hazırlanırken bir yandan da 2024 Paris Olimpiyatları için hazırlanıyoruz.
Geçtiğimiz ay sporcumuz Yiğit Yalçın Çıtak üst üste 2 kez Dünya Şampiyonu oldu. Tebrik ediyorum tekrar. 
Sözlerime son verirken her adımımızda ve yaptığımız her çalışmada desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz başkanımız Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerimize ve hedeflerimize ulaşmamızda en büyük desteği veren, sponsorluğun ötesinde bir aile yakınlığında yanımızda olan sponsorumuz Doğuş Grup YK Başkanı Sayın Ferit Şahenk’e en içten teşekkürlerimi sunarım. 

Hepinize geldiğiniz için şubem adına çok teşekkür ediyorum."