FB DOĞUŞ YELKEN

Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası ödül töreni ile sona erdi

21 Ekim 2018 Pazar 13:22

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi çatısı altında 10 yıl aranın ardından bu yıl 2.kez düzenlenen Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası yarışları yapılan ödül töreni ile sona erdi.

20-21 Ekim tarihlerinde Caddebostan parkurunda gerçekleşen Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası, ekipler arasındaki zorlu yarışlar ve büyük bir heyecanla tamamlandı.

Yarışlarda Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standart, 420, Finn, 12 Kadem Dingi sınıflarında toplam 191 sporcu yer aldı.

İstanbul sularında adeta bir görsel şölene dönüşen Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası Yarışları ödül törenine Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ve İlker Dinçay, Amatör Şubeler Genel Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ve şube sponsoru olan Doğuş Grubu’ndan Leyla Gönül Gürbüz de katılım gösterdiler.

Selma Altay Rodopman: Bizim İçin Önemli Olan Yelken Ailesi’nin FB Doğuş Yelken Çatısı Altında Bir Arada Olması 

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şube Sorumlusu Selma Altay Rodopman yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Sayın Özlem Akdurak, Değerli Yelken Kulübü Başkanları ve bugün burada bizimle olan sevgili veliler ve yelken dostlarımız, FB Doğuş Yelken Kupası ödül törenine hoş geldiniz.

Başta bu yarışın en güzel şekilde geçmesini sağlayan Yarış Kurulu Başkanı Hakan Kütük ve ekibine Protesto Kurulu Başkanı Aylin Suntay ve ekibine ve yarışta emeği geçen herkese ve pek tabii  yarışımızın asıl kahramanı sevgili yelkencilere ve antrenörlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Ben özellikle burada kupa alsın almasın yarışa katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Çünkü hepimiz biliyoruz ki asıl olan sportmence yarışmak ve azim ile  yarışı tamalamaktır. Bizim için önemli olan yelken ailesini bir araya getirmek ve böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktı.

Bildiğiniz gibi şubemiz yapılandırma sürecinden geçti. Bu süreç sonrasında sporcularımızın önlerine başarıya giden çok net bir yol haritası koyabildik. Kulüp olarak alt yapı sporcularımıza önem veriyor ve onlara özel programlar hazırlıyoruz. Antrenörlerimizden tutun, spor psikoloğumuza, beslenme uzmanlarımızdan idari işler kadromuza kadar  tüm şube olarak sporcularımızın başarısı için uğraşıyoruz.

Burada kendilerine teşekkür ederim.

Kulüp sporcu aile birlikteliği başarının en büyük anahtarı. Bizden desteğini esirgemeyen siz velilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Son olarak desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Kulüp Başkanımız Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tabii bizimle beraber bu spora gönül veren, bize sponsorluğun ötesinde bir aile yakınlığında desteklerini esirgemeyen sponsorumuz Doğuş Grup YK Başkanı Sayın Ferit Şahenk’e en içten teşekkürlerimi sunarım.

Başarı, bir ekip çalışması ve her başarının arkasında uzun bir çalışma sürecinin olduğunu biliyoruz. Ne mutlu bizlere ki bu zor süreç sporcularımızın başarıları ile taçlanıyor.

Hepinize geldiğiniz için şubem adına çok teşekkür ediyorum."

Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan da yaptığı konuşmada güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Konuşmalarının ardından sporculara ödülleri takdim edildi ve tören fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Yarışlarda mücadele eden tüm sporculara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları