VOLEYBOL

Başantrenörümüz Zoran Terzic ve kaptan Eda Erdem Dündar’dan galibiyet değerlendirmesi

05 Şubat 2023 Pazar 15:51

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörü Zoran Terzic ile kaptan Eda Erdem Dündar, 3-0’lık VakıfBank galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Zoran Terzic: Çok mutluyum, tatmin edici bir galibiyet

Galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Zoran Terzic, “Çok mutluyum, tatmin edici bir galibiyet. Bazı önemli oyuncuları yoktu ama hala çok güçlü bir takım. 3-0 bizim için çok iyi bir sonuç. Performansa bakacak olursak bazı bölümlerde mutluyum ve daha iyi yapacağımız bölümler de var tabii ki. Oyuncularımız biraz gergindi, çok rahat değillerdi. Belki de en büyük problem buydu. Umuyorum ki bir sonraki derbide daha iyi oluruz. Set başına 3 blok çok iyi. Her sette 3 blok bulursak çok mutlu olurum.” dedi.

Atmosfer hakkındaki görüşleri de alınan Terzic, “Bu yeni bir şey değil. Her zaman kendi seyircimiz önünde böylesine mükemmel bir atmosferde oynuyoruz. Fenerbahçe taraftarı çok özel bir taraftar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Tamamen dolu tribünler önünde oynadık. Bu galibiyet tabii ki onlar içindi.” ifadelerini kullandı.

Eda Erdem Dündar: Sahada çok iyi mücadele gösterdik

VakıfBank karşısında alınan 3-0’lık galibiyete dair görüşlerini paylaşan kaptan Eda Erdem Dündar, “Özellikle üçüncü set sonu çok çok heyecanlıydı. Sahada çok güzel bir mücadele vardı. Güzel bir maç oldu. Sahada savaş verdik. Sahada çok güzel bir enerji vardı. Herkes birbirini itmeye ve pozitif kalmaya çalışıyordu, bu da oyunumuza yansıdı. Taraftar inanılmazdı. Gelen ve bizleri televizyonları başında izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bizim için önemli bir galibiyet. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Takımımı kutluyorum. VakıfBank’ı da kutluyorum. Sahada çok iyi mücadele gösterdik diye düşünüyorum.” dedi.

Eda Erdem Dündar, rakip karşısında özellikle blok performansının dikkat çekici olduğu yönündeki soruyu şu şekilde cevapladı:
“İki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Egonu’yu ne kadar çok kullandıklarını, bizim pasörümüzün üzerinden oynamak istediklerini vs.. İki ekip de birbirini tanıyor ve analizleri yapıyoruz. Blok sayılarımız var ama hücumu kestiğimiz anlar da var. Blokta güzel işler yaptık.”

Maç sonunda taraftarın kendisine yaptığı tezahüratlar karşısındaki hisleri sorulan Kaptan, “Taraftarımızı çok seviyoruz. Skor, atmosfer fark etmiyor bize her zaman yardımcı ve destek oluyorlar. Bana da takım arkadaşlarıma da gösterdikleri ilgi, alaka ve sevgiden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Paha biçilemez hisler, anlatması çok zor. Çok gururlanıyorum.” diye konuştu.