VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde Allianz MTV Stuttgart’ı konuk ediyor

17 Ocak 2023 Salı 12:32

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçında Almanya temsilcisi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak. 18 Ocak Çarşamba günü (bugün) Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 1'den naklen yayınlanacak.
 
CEV Şampiyonlar Ligi D Grubunda İspanya’nın Tenerife La Laguna, Polonya’nın LKS Commercecon Lodz ve Almanya’nın Allianz MTV Stuttgart takımları ile aynı grupta yer alan Takımımız bu sezon Avrupa macerasına İspanya’nın Tenerife La Laguna maçıyla başladı. İspanya ekibini 3-0’la geçen Sarı Melekler, grubundaki ikinci maçında konuk olduğu Almanya temsilcisi Allianz MTV Stuttgart’a 3-2 mağlup olurken; Polonya’da LKS Commercecon Lodz’a da 3-1 kaybetmişti. 4 puanı bulunan Fenerbahçe Opet D Grubunda 3. sırada bulunuyor.
 
Mağlubiyeti bulunmayan Alman ekibi Stuttgart ise 8 puanla D Grubunda ilk sırada yer alıyor.
 
Şampiyonlar Ligi’nde 5 grupta ilk sırayı alacak takımlar, adlarını doğrudan çeyrek finale yazdıracak. En iyi 5 grup ikincisi ve en iyi 1 grup üçüncüsü ise play-off etabında mücadele edecek. Play-off aşamasında tur atlayacak 3 takım çeyrek finale yükselecek, kaybeden takımlar ise yoluna CEV Kupası çeyrek finalinden devam edecek.