VOLEYBOL

Voleybolcularımız, Serkan Acar Resort&Sport Topuk Yaylası Tesislerimizde öğle yemeğinde bir araya geldi

01 Eylül 2022 Perşembe 19:38

Yeni sezon hazırlıklarını Serkan Acar Resort&Sport Topuk Yaylası Tesislerimizde sürdüren Erkek ve Kadın Voleybol Takımlarımız öğle yemeğinde bir araya geldi.
 
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız ile 2. Lig Erkek Takımımız, 27 Ağustos’ta başladıkları Topuk Yaylası kampını bugün tamamlarken; Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile 2. Lig Kadın Takımımız ise bugün itibarıyla sezon hazırlıkları için Düzce’ye gitti.
 
Voleybol Şubemizden Sorumlu Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt da takımlarımızın kampını ziyaret etti; sporcular, teknik ve idari heyetlerle yemekte bir araya geldi. Oyuncularımız ile teknik heyetimizi bir araya getiren öğle yemeği keyifli anlara da sahne oldu.

Fenerbahçe Opet kamptaki ilk idmanını yaptı
 
Öte yandan Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kondisyon hareketleriyle başlayan antrenman; kuvvet antrenmanları ile devam etti.
 
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile 2.Lig Kadın Takımımız yeni sezon hazırlıklarını 7 Eylül’e kadar burada sürdürecek.

Basın Fotoğrafları