VOLEYBOL

Başantrenörümüz Zoran Terzic ve kaptan Eda Erdem Dündar’dan galibiyet değerlendirmesi

10 Şubat 2021 Çarşamba 16:05

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek final maçında Kuzeyboru’yu 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızda, Başantrenörümüz Zoran Terzic ve takım kaptanı Eda Erdem Dündar, galibiyeti Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Başantrenörümüz Zoran Terzic: Takımımla gurur duyuyorum

Takımımla gurur duyuyorum. Oynadığımız oyun için bunu söyleyemeyeceğim çünkü pek fazla oyuna iyi giremedik. Skordan memnunum ama daha çok çalışmak gerekiyor ve daha çok şeyleri geliştirmeliyiz.”

Eda Erdem Dündar: Kupa’da yarı finaldeyiz, mutluyuz

Kuzeyboru, hızlı oynayan bir takım ve pipe hücumlarını da çok kullanıyorlar. Biz de ilk iki sette bununla ilgili sıkıntılar yaşadık ama sonrasında biraz blokta ve defansta ritmi artırınca bunun yanına servisi de ekleyince üçüncü set daha kolay geçti. Tabii pes etmeyen bir ekip, onları da tebrik ederim. Hafta sonu tekrardan lig maçını Kuzeyboru ile oynayacağız. Kupa’da yarı finaldeyiz, mutluyuz. Asıl büyük heyecan şimdi başlıyor. Önümüzde önemli maçlar var. Tabii biraz yorgunuz çünkü Şampiyonlar Ligi’nden sonra 8 günlük bir aramız vardı ve o dönemde çok yoğun idmanlar yaptık. Takım olarak seviyemizi biraz daha yukarılara çıkarma adına antrenör ekibi bizi biraz zorladı. Bunun yanında da üç günde bir maç oynamak tabii ki de zor oluyor. İlk setin sonlarına doğru, ikinci setin başlarında ritmi, oyuna girmeyi bulmuş oluyoruz. Geneline baktığımızda güzel bir maç olduğunu söyleyebilirim. İnşallah hafta sonu daha iyi bir oyunla ve yine 3-0 gibi net bir skorla kazanırız. Çünkü sonrasında çok önemli bir Vakıfbank maçımız var. Onun öncesinde bu iki maç bizim için çok önemli.