VOLEYBOL

Ünlü mücevher markası Gossef, bu sezon Fenerbahçe Opet’in formasında yer alacak

23 Ekim 2021 Cumartesi 11:00

Kadın voleybolunun ülkemizdeki lokomotifi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, mücevherden mucizeler yaratan ve kadının gücünü bu sektörde gösteren Gossef markası ile anlaşma sağladı.

Mücevher alanında 15 yılı aşkın tecrübesi ile dünya çapında ödüllü bir mücevher tasarımcısı olan Gökçe Şefren Akdere tarafından kurulan Gossef markası; spor alanında toplumsal cinsiyet eşitliğinin savunucusu olan Kulübümüzün ulusal ve uluslararası arenadaki en önemli markalarından biri Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, 2021-2022 sezonu boyunca formasının önünde yer alacak.

Bu iş birliği, Türk kadınlarını en başarılı şekilde temsil eden Fenerbahçe Opet ile bir kadın tarafından kurulan markanın birlikteliği olarak kulübümüz için özel bir anlam ifade ediyor.

Anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyor; Sarı Meleklerimizin başarılarla ve kupalarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Sponsorluk anlaşmasına dair basın toplantısının detayları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Gossef:

Gossef, marka tutkusu ve mücevher pazarında 15 yılı aşkın tecrübesi ile dünya çapında ödüllü bir mücevher tasarımcısının bilgi birikimini kullanarak markalarını oluştururken, farklı ölçeklerdeki mücevher firmalarına danışmanlık ve tasarım hizmetleri sunan bir kaynaktır.

Gossef, kuyumculuk şirketlerinin satış ve pazarlama hedeflerine göre üretim teknikleri, farklı tüketici zevkleri ve Pazar ihtiyaçları hakkındaki genel bilgi birikimini kullanarak doğru tasarımları, doğru zamanda doğru yere getirmeyi taahhüt eder.

Gossef, her bir üründe en yüksek kaliteyi sunmaya kendini adamıştır. Kapalıçarşı'nın en iyi zanaatkarları ile çalışarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre sunduğu el yapımı üretimin yanı sıra en son teknoloji kullanımı ile seri üretimde de verimli sonuçlar almaktadır.