VOLEYBOL

Gücünü renginden alacak bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz

21 Ekim 2021 Perşembe 17:19

Türk spor tarihinin en büyük başarılarına imza atarak Türk voleybolunda gelecek kuşaklar için de bir voleybol ekolü haline gelen Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Beyaz Kağıt ve Hijyenik Ürünler Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’nin 2011 yılında tüketiciyle buluşturduğu ve bugün özellikle ‘sarı güç’ olarak dillere pelesenk olan markası Asperox ile anlaşma sağladı.

Sarı Meleklerimiz ile ‘Asperox Sarı Güç’ü bir araya getirerek gücünü renginden alacak bu anlaşma kapsamında 2021-2022 sezonu boyunca ‘forma kol yanı’ sponsorluğu kapsamında sahaya “Asperox” logolu formalar ile çıkacağız.

Beyaz Kağıt ve Hijyenik Ürünler Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. ile yaptığımız yeni iş birliğinin Fenerbahçemize uğurlu gelmesini umuyor; takımımızın başarılarla ve kupalarla dolu bir sezon geçirmesini diliyoruz.

Sponsorluk anlaşmasına dair yapılacak basın toplantısına ilişkin bilgi, ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Beyaz Kağıt Hakkında:

Beyaz Kaǧıt, 2005 yıIında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kuruImuş, ev temizIik ürünIeri sektöründe faaIiyet gösteren yüzde yüz yerIi sermayeIi bir aiIe şirketidir. 2007 yıIında iIk oIarak üretim serüveni başIamış ve bugün kendi sektöründe Türkiye’nin en büyük iIk 5 üreticisinden biri haIine geImiştir.

56.000 m2 açık alan üzerine 40.000 m2 kapalı alana kurulmuş Beyaz Kağıt üretim tesislerinde, ev temizlik kategorisinde; çamaşır bakım ürünleri (toz deterjan, yumuşatıcı, sıvı deterjan), bulaşık bakım ürünleri, sert yüzey bakım ürünleri, kişisel bakım ürünlerinde toplamda 500’den fazla çeşit ürün ile hammadde üretimi gerçekleştirilmektedir.

Ana markaları “Peros” ve “Asperox” ile Beyaz Kağıt, kısa sürede adını geniş kitlelere duyurmuş ve kullanıcılarının vazgeçilmezi olmuştur. Yurt içi pazarın dışında yurt dışı pazarlarda da önemli başarılara imza atan markalar, Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerin de içinde bulunduğu yaklaşık 72 ülkeye yaptığı ihracatla ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır.

Asperox:

Asperox, 2011 yıIında üretilen ve o tarihten bugüne kendi segmentinde oIdukça saǧIam bir yer edinen, Beyaz Kağıt’ın sert yüzey kategorisindeki şemsiye markasıdır. Asperox adı altında banyo ve mutfak yüzeylerine yönelik hızlı ve etkili çözümler sunan ürünler ve çok amaçlı genel temizleyiciler gibi alt kategorilerde geniş bir ürün grubuna sahiptir.

Asperox, tüketicinin beklentileri doğrultusunda 2,5 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilen “Asperox Sarı Güç” ile bilinirliğini artırmış, kimyasaldan uzak özel formülü ve saniyeler içinde gösterdiği etkisi sayesinde rakipler arasından sıyrılarak halk arasında adeta efsane ürün haline gelmiştir. Bugün sert yüzey kategorisinde, sprey temizleyiciler grubunda Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Asperox, bağımsız kuruluş test raporlarına göre de piyasadaki en güçlü yağ sökücüden dahil 3,5 kat daha fazla ve hızlı yağ sökebilme gücünü kanıtlamayı başarmıştır. Aldığı ödüllerle de başarısını kanıtlayan Asperox kullanıcılarının yüzde 95’i üründen memnun kaldığını, yüzde 90'ı ise bu ürünü başkalarına tavsiye edeceğini belirterek markaya olan sevgisini göstermiştir. Asperox, tüketicisinden aldığı güçle en iyisini yapmak için çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir.