VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, Kupa Voley ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşıyor

04 Eylül 2020 Cuma 21:00

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, 2020-21 sezonunun ilk resmi maçına çıkıyor. Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley C Grubu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak. 5 Eylül Cumartesi günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak.
 
Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş'ın yanı sıra Türk Hava Yolları ve Sarıyer Belediye'nin yer aldığı grupta Sarıyer Belediye'nin maçları, oyuncularının Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
 
4 grupta 4’er takımın tek devreli lig usulüne göre oynayacağı maçlar sonunda gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan ekipler çeyrek finale yükselecek.
 
Başantrenörümüz Zoran Terzic yönetiminde sezonu 8 Temmuz’da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde açan Sarı Melekler, çalışmalarının İstanbul etabının ardından 20 Temmuz’da Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesisleri’nde kampa girdi. Yoğun geçen kamp döneminin ardından İstanbul’a dönen ekibimiz, hazırlıklarına burada devam etti.
 
Başantrenörümüz Zoran Terzic yönetimindeki ekibimiz, kadrosunu smaçör Bianka Buša ve Cansu Çetin ile güçlendirirken; altyapımızda yetişen pasör Lila Şengün ve Hilal Kocakara ile libero Gülce Güçtekin de A Takım kadromuzda yer alıyor.
 
Covid-19 salgını öncesi son resmi karşılaşmasına 13 Mart'ta ligde Karayolları karşısında çıkan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yaklaşık 6 aylık aranın ardından ilk kez bir resmi maç oynayacak.