VOLEYBOL

Eda Erdem Dündar ve Brankica Mihajlovic’in Eczacıbaşı Vitra maçı öncesi görüşleri

05 Şubat 2020 Çarşamba 21:51

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5. maçında Ezacıbaşı Vitra ile karşılaşacak. Yarın akşam oynanacak maç öncesi oyuncularımız Eda Erdem Dündar ve Brankica Mihajlovic açıklamalarda bulundu.
 
Şampiyonlar Ligi’nde grup birinciliği maçına çıkacaklarını vurgulayan Eda Erdem Dündar, “Rakibimiz çok güçlü ve çok iyi oyuncuları var. Zorlu bir maç bizi bekliyor. İlk karşılaşmada beş setlik bir maç oynanmıştı. Sıkı çalışıyoruz. Umarım bu maçta iyi oynayarak maçı kazanıp grup birinciliğine ulaşırız.” dedi.
 
En iyi performanslarını göstereceklerini belirten Brankica Mihajlovic, “Perşembe günü büyük bir maç olacak. Türkiye’deki en iyi takımlardan biriyle karşılaşacağız. Grubun ilk maçında Eczacıbaşı ile oynadığımız karşılaşma beş sette bitmişti. Çok çalışıyoruz ve hepimiz önümüzdeki maça bakıyoruz. Yarınki maçta en iyi performansımızı göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Eczacıbaşı Vitra maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları