VOLEYBOL

Zoran Terzic: Takımımdan çok memnunum

01 Aralık 2018 Cumartesi 19:30

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın Vestel Venüs Sultanlar Ligi 7. haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Baş antrenörümüz Zoran Terzic ve Kaptanımız Eda Erdem Dündar Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Zoran Terzic, “Öncelikle ilk iki sette serviste çok iyiydik. Blok ve manşet organizasyonlarımız da çok iyiydi. İlk iki sette, ilk defa hayatımda bir takımın 21 sayıyı böyle aldığını gördüm ve çok beğendim. Sonra bir şanssızlık oldu, Fatma’nın ufak bir sakatlığı var. Biz de risk etmemek adına oyuncumuzu değiştirdik. Orada birazcık yavaşlama oldu tabii ki. Son set gibi setleri çok severim çünkü bu tarz setlerde takımın gerçekten savaşması gerekiyor. Her sayıyı zorla alınıyor. Bizim için önemli olan başa baş oynanan setlerde dirayet göstererek mücadele edip seti kazanmaya çalışmak. Geriden gelip seti aldığımız için takımımdan çok memnunum.” İfadelerini kullandı.

Çok mutlu olduklarını belirten Kaptan Eda ise, “Maçın geneli güzel geçti diyebilirim. Aydın Büyükşehir Belediye ligde rakiplerine zorlu dakikalar yaşatan bir takım. İyi voleybol oynuyorlar ve iyi yabancıları var. Maçın geneline baktığımızda iyi servis attığımızı söyleyebilirim. Bunun yanında blok ve defansımız da gayet iyiydi. Son set biraz çekişmeli geçti ama set sonunda atılan servislere yapılan defanslar maçı getirmeyi bildi. 3 puan ve 3-0’lık skorla maçı kazandığımız için mutluyuz tabii ki. Çünkü bu tarz maçları 3-0 gibi net bitirmemiz gerekiyor ki play off sıralamasında avantaj elde edelim. Güzel bitti. Şimdi Çanakkale deplasmanımız var. Artık biraz tatil, sonra tekrar iş başı.” dedi.