VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız sezonun ilk resmi maçına çıkıyor

22 Eylül 2022 Perşembe 16:50

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, 2022-2023 sezonunun ilk resmi maçına Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de çıkıyor.

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de A Grubunda yer alan Erkek Voleybol Takımımız, ilk maçında 23 Eylül Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Başkent Voleybol Salonu’nun ev sahipliği yapacağı müsabaka 14.00’te başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek.

Sezonu Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde açan Takımımız, kamp dönemi için Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesislerimize giderek yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürdü. Buradaki hazırlık döneminin ardından çalışmalarına İstanbul’da devam eden Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, bu süreçte antrenman maçları da yaptı.

Alexandre Ferreira, Oğuzhan Tarakçı, Vahit Emre Savaş, Pavle Peric gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe HDI Sigorta’da geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Arda Bostan ve Halil İbrahim Kurt da yeniden takımımıza katıldı.

Sezonun ilk resmi maçına Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkacak olan Takımımız, grubunda Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Altekma ile mücadele edecek.

Serpantin usulüne göre 4’erli 3 gruba ayrılan takımlar, federasyonca belirlenen illerde tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacak. Grup maçları sonunda gruplarında 1. ve 2. olan toplam 6 takım çeyrek finale yükselecek.

Takımımızın maç programı şöyle:

23 Eylül 2022 Cuma
Fenerbahçe HDI Sigorta - Hatay Büyükşehir Belediyespor
Başkent Voleybol Salonu / TRT Spor Yıldız – 14.00

24 Eylül 2022 Cumartesi
Altekma - Fenerbahçe HDI Sigorta
Başkent Voleybol Salonu / 17.00

25 Eylül 2022 Pazar
Fenerbahçe HDI Sigorta - Bursa Büyükşehir Belediyespor
Başkent Voleybol Salonu / 16.00