VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız AXA Sigorta Efeler Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkıyor

29 Eylül 2022 Perşembe 18:27

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ilk maçında Cizre Belediyespor ile karşılaşacak.
 
Tarihinde ilk kez geçen sezon Efeler Ligi’nde mücadele eden Cizre Belediyespor’u konuk edecek olan Erkek Voleybol Takımımızın 30 Eylül Cuma günü saat 13.00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynayacağı müsabaka TRT Spor’dan ekranlara gelecek.
 
2022-2023 sezonunun ilk resmi maçına Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de çıkan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız; Hatay Büyükşehir Belediyespor, Altekma ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı A Grubunu yenilgisiz tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.
 
Geçtiğimiz sezon AXA Sigorta Efeler Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayan Takımımız; Alexandre Ferreira, Oğuzhan Tarakçı, Vahit Emre Savaş, Pavle Peric gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Ayrıca geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Arda Bostan ve Halil İbrahim Kurt da yeniden takımımıza katıldı.
 
Sezonu Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde açan Takımımız, kamp dönemi için Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesislerimize giderek yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürdü. Buradaki hazırlık döneminin ardından çalışmalarına İstanbul’da devam eden Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, bu süreçte antrenman maçları da yaptı.