VOLEYBOL

Başantrenörümüz Daniel Castellani ve voleybolcularımızdan galibiyet değerlendirmesi

24 Ekim 2021 Pazar 16:20

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın 3-1 galibiyetiyle tamamlanan Bingöl Solhan Spor maçının ardından Başantrenörümüz Daniel Castellani ve oyuncularımız Oğulcan Yatgın ile Metin Toy, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Daniel Castellani, “Mutluyum. Kazanmayı alışkanlık haline getiriyoruz. İyi bir mücadele sergiledik. İkinci sette rakibimiz 1-1’e getirdi ama ardından Takımımız çok iyi reaksiyon gösterdi. Rahat kazandık. Sistem olarak taktik olarak alışkanlıklarımız çok iyiye gidiyor.” dedi.
 
Oğulcan Yatgın, “Takımca ikinci set dışında iyi oynadık. Hocamızın verdiği taktikleri sahada en iyi şekilde uygulamaya çalıştık. İlk set biraz kolay geçti ancak bunun verdiği rehavetle ikinci sette rakibin gösterdiği tepkiye çok karşılık veremedik. Sonuçta 3-1 azandık. Mutluyuz.” diye konuştu.
 
Bingöl Solhan Spor karşısında 17 sayıyla oynayan Metin Toy ise, “Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, güzel bir skorla sahadan ayrıldık. 3-0 da kazanabilirdik ama birkaç yerde aksadık. Bu bence ligin kalitesini gösteriyor, zorluğunu gösteriyor. Deplasman maçlarının daha zor olacağını gösteriyor. Takımca güzel oynadık. Sahada güzel bir Fenerbahçe vardı. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, geldiler, yanımızda oldular.” ifadelerini kullandı.