VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, normal sezonu galibiyetle tamamladı

14 Mart 2020 Cumartesi 16:23

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 22. hafta ve son maçında İnegöl Belediyesi’ni konuk etti. Ligde normal sezonun bitimine bir hafta kala liderliği garantileyen Takımımız, rakibini 3-0 mağlup ederek normal sezonu galibiyetle tamamladı.

Fenerbahçe HDI Sigorta Takımımız, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi haftası etkinlikleri kapsamında "105 Yıl Önce Bizim İçin Duran Kalpleri Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyoruz" pankartıyla sahaya çıktı.

Mariusz Sordyl yönetimindeki Sarı Lacivertliler maça; Ulaş Kıyak, Salvador Hidalgo, Emre Batur, Oğuzhan Karasu, Wouter Ter Maat, Thibault Rossard ve libero Caner Dengin ile başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk setin teknik molasına 12-10 geride giren taraf Fenerbahçe HDI Sigorta oldu. Konuk ekibin moladan da sayılarla dönmesiyle fark 4 sayıya çıksada Sarı Lacivertliler, geri kalan bölümde etkili bir performans ortaya koyarak seti 25-21 önde tamamladı.

İkinci sette de kaldığı yerden devam eden Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 12-7 önde girdi. Moladan da sayılarla dönen Ekibimiz, son bölümde de rakibine karşı elde ettiği skor avantajını koruyarak seti 25-17 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete iyi başlamayan Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 12-11 geride girdi. Mola dönüşünde de etkisini hissettiren Ekibimiz, seti 25-18 kazanarak ligin 22. haftasında İnegöl Belediye'yi 3-0 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları