VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, Arhavi Voleybol galibiyetiyle liderliği garantiledi 

07 Mart 2020 Cumartesi 15:28

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 21. hafta maçında Arhavi Voleybol’a konuk oldu. Rakibini deplasmanda 3-0 yenen Takımımız, ligde normal sezonun bitimine bir hafta kala liderliği garantiledi. Mücadelenin setleri 14-25, 25-27 ve 21-25 sonuçlandı. 

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanan maça Takımımız, Oğulcan Yatgın, Arınze Kelvin, Hasan Sıkar, Ferhat Akdeniz, İzzet Ünver, Thibault Rossard ve libero Ahmet Karataş ile başladı. 

Maça iyi başlayan ve rakibine karşısında farkı açan Fenerbahçe HDI Sigorta, ilk seti 14-25 önde tamamladı. 8 sayısının 3’ünü bloklardan elde eden genç oyuncumuz Arinze Kelvin Nwachukwu, sete damga vuran isim oldu. 
İkinci sete 4-1’lik seri ile başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, setin son bölümünde 24-21 geriye düştü. Buradan dönmeyi başaran sarı lacivertli ekip, seti 25-27 kazandı ve maçta durumu 2-0’a getirdi. İyi oyununu üçüncü sete de taşıyan Fenerbahçe HDI Sigorta, setin sonunda geriden gelerek farkı açtı ve seti 21-25, maçı da 3-0 kazandı. 

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, ligde normal sezonun son hafta maçında cumartesi günü İnegöl Belediye’yi konuk edecek.