VOLEYBOL

AXA Sigorta Kupa Voley (Kadın-Erkek) tarih ve yer değişikliği duyurusu

13 Mart 2020 Cuma 22:29

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından daha önce Sivas’ta ve Gaziantep’te gerçekleştirileceği duyurulan AXA Sigorta Kupa Voley (Kadın-Erkek) final etabının tarih ve yerlerinde değişiklik yapıldı.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun duyurusuna göre AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler finali 21-22-23 Mart 2020 tarihlerinde Ankara’da, AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar finali ise 27-28-29 Mart 2020 tarihlerinde İstanbul’da seyircisiz oynanacak.
 
Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız çeyrek finalde 21 Mart Cumartesi günü Başkent Spor Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile saat 20.00’da karşılaşacak. Takımımız, rakibini mağlup etmesi halinde adını yarı finale yazdıracak ve Arkas Spor-İstanbul BBSK maçının galibiyle karşılaşacak.
 
AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Final karşılaşması 23 Mart Pazartesi günü saat 17.00’da oynanacak.
 
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ise çeyrek final etabında 27 Mart Cuma günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda PTT ile saat 19.30’da karşılaşacak. Rakibini mağlup etmesi halinde adını yarı finale yazdıracak olan Fenerbahçe Opet’in bu turdaki rakibi ise Eczacıbaşı Vitra - Atlasglobal Yeşilyurt maçının galibi olacak.
 
AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar Final karşılaşması ise 29 Mart Pazar günü saat 16.00’da oynanacak.