VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 İstanbul BBSK

29 Şubat 2020 Cumartesi 19:22

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 20. hafta maçında İstanbul BBSK’yı konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 25-22, 25-17 ve 25-20’lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da karşılaşmayı izledi.

Maç öncesi iki takım, kahraman askerlerimiz için sahaya "Başımız sağ olsun" yazılı pankartla çıktı ve saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız mücadeleye Wouter Ter Maat, Salvador Hidalgo, Ulaş Kıyak, Emre Batur, Oğuzhan Karasu, Rossard altısı ve libero Caner Dengin’le başladı.

Maça Ter Maat’la iyi başlayan Takımımız(2-1) karşısında İstanbul BBSK, Uğur Güneş ve Serhat Coşkun ikilisiyle 2-4 öne geçti. Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızda, rakibin serisine dur diyen isim Ter Maat olurken, konuk takım Batuhan ve Caner’le skoru 3-6’ya getirdi. Bu skor karşısında Takımımız, Salvador Hidalgo ve Rossard’ın serisiyle maça denge getirmeyi (7-7) başarsa da teknik molaya 11-12 geride girdi. Moladan 2-0’lık seriyle dönen Fenerbahçemiz, İstanbul BBSK karşısında 13-12 öne geçti. Setin bu bölümü karşılıklı sayılarla geçerken Fenerbahçe HDI Sigorta, harika bir seri yakalayarak 17-15’lik üstünlüğü yakaladı. Setin son bölümünde rakibi üzerinde üstünlük kuran Takımımız,  seti 25-22 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sete Ter Maat ve Rossard’la iyi başlayan Takımımız, teknik molaya 12-7 önde girdi.  Moladan karşılıklı sayılarla dönülürken Fenerbahçemiz, sonrasında üst üste bulduğu sayılarla farkı 6 sayıya çıkardı: 18-12. Devamında da üstünlüğünü sürdüren Ekibimiz, seti 25-17 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Çekişmeli başlayan sette teknik molaya 12-11’lik skorla önde giren Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız oldu. Setin devamında da rakip üzerindeki baskısını artıran Takımımız,  rakibin savunma direncini kırarak son bölümde harika bir oyun ortaya koydu. Bu oyunuyla seti 25-20 kazanan Fenerbahçemiz, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları