VOLEYBOL

Arkas Spor 0-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

22 Aralık 2020 Salı 20:40

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 23. hafta maçında Arkas Spor’a konuk oldu. Setlerini 25-23, 25-22, 25-21 önde tamamladığı maçı 3-0 kazanan Takımımız, ligdeki 18. galibiyetine imza attı ve liderliğini sürdürdü.

Metin Toy kaydettiği 16 sayıyla maçın skoreri olurken; Salvador Hidalgo 13, İzzet Ünver de 10 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Başkanımız Ali Koç, 3-0’lık galibiyetin ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt’ı görüntülü arayarak voleybolcularımıza ve teknik heyetimize tebriklerini iletti.
 
Atatürk-Sigortashop Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.

Takımımız maça; Ulaş Kıyak, Graham Vigrass, İzzet Ünver, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Metin Toy altısı ve libero Hasan Yeşilbudak ile başladı.
 
Teknik molası 12-11 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçilen ilk sette 3 sayı geri düşen Fenerbahçe HDI Sigorta Metin Toy’un servis sayısıyla skoru 17-17’de eşitledi ve rakibine mola aldırdı. Mola sonrası Metin ve Vigrass ile sayılar üreten Takımımız skor avantajını da eline geçirdi: 19-21. Son bölümde Metin’in etkili hücumlarıyla sayılar üreten Takımımız, seti 23-25 önde tamamladı.
 
Fenerbahçe HDI Sigorta’nın 1-6’lık serisiyle başlayan ikinci sette fark 2 sayıya inince Başantrenörümüz Erkan Toğan’dan mola geldi: 6-8.  Mola sonrası farkı tekrar açan Takımımız teknik molayı ise 8-12 önde geçti. Kalan bölümde farkın kapanmasına izin vermeyen Erkan Toğan’ın öğrencileri, seti 22-25 önde tamamladı.
 
Üçüncü sette hücum ve savunmada çok iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe HDI Sigorta, rakibini tam anlamıyla domine etti ve seti 21-25, maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları