VOLEYBOL

Hasan Sıkar: Voleybola başladığımdan beri Fenerbahçe forması giymek istiyordum

26 Temmuz 2019 Cuma 17:30

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın yeni transferlerinden Hasan Sıkar, transferine ilişkin duygu ve düşüncelerini resmi sitemizle paylaştı.

Voleybola başladığından beri Fenerbahçe forması giymek istediğini ifade eden başarılı orta oyuncu, “Voleybola başladığımdan beri Fenerbahçe’de oynamak istiyordum. Bunu ailem, arkadaşlarım, yakın çevrem çok iyi biliyor. Transfer sürecinde çok heyecanlıydım çünkü çok istiyordum. Takım da beni istedi. Transferden sonra gerçekten çok mutlu oldum. Formayı giymek için çok heyecanlanıyorum. Sezonun başlamasını bekliyorum.” dedi.

Arkas Spor formasıyla Efeler Ligi’nin final serisinde Fenerbahçe’ye karşı forma giyen Hasan Sıkar, son senelerin en güzel serisinin yaşandığını ifade ederek Fenerbahçe taraftarına da mesajlarını iletti:

“Son yılların en güzel final serisi oldu. Herkesin ortak düşüncesi de bu yönde. Son yılların en heyecanlı serisiydi. En büyük nedenleri de Fenerbahçe’nin isminin büyüklüğü ve rekabet seviyesinin çok yüksek olmasıydı. İlk üç maç 3-2 bitti. Daha da heyecanlı oldu. Televizyondan da yayınlandığı için herkes takip edebildi. Fenerbahçe taraftarı inanılmazdı. O taraftara karşı oynamak bile sizi hırslandırıyor. Arkanızda olduklarında neler yapılır hiç düşünemiyorum. Bu sene arkamda olacakları için daha da heyecanlıyım. En büyük destek taraftarın yanınızda olması. Bunun için de tabii ki başarılı olmak gerekiyor. Sezonun açılmasını ve ilk maça çıkmayı heyecanla bekliyorum.”

Fotoğraf: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları