VOLEYBOL

Voleybolcularımız şampiyonluğu değerlendirdi

04 Mayıs 2019 Cumartesi 17:49

Arkas Spor’u final serisinde 3-2 yenerek Efeler Ligi 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan Erkek Voleybol Takımımızın oyuncuları, şampiyonluğu Fenerbahçe TV’ye değerlendirdi. Oyuncularımızın konuşmaları şu şekilde:

Ulaş Kıyak: Işıl ışıl parlıyoruz

"Buraya gelen bütün taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bize sürekli mesajlarıyla desteklerini ileten Başkanımıza teşekkür ediyorum. Buzdağının görünen yüzüyüz. Sadece oynayan insanlarız, altımızda çok büyük bir kütle daha var; yönetim, çalışanlar ve destekçilerimiz. Hepsinden Allah razı olsun. Destekleyen çok ama ters destek yapan da çok. Bazı sert yorumlar da oldu. Üzüldük mü? Üzüldük. Onlardan da bir şey çıkardık. Eminim ki herkes Fenerbahçe için şampiyonluk istiyor. Biz olayı bir şekilde kendi lehimize çevirdik. Yoğun, kötü, zor günler geçirdik. Işıl ışıl parlıyoruz."

Oğuzhan Karasu: İnanarak neler olabileceğini gösterdik

"Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. İnanarak neler olabileceğini gösterdik. Teşekkür ediyorum."

Emre Batur: Daha nice şampiyonluklara

"8 sene Fenerbahçe altyapısında yetiştiğim için sarı lacivertin yeri çok ayrı. Sakatlık da olsa oynayabildiğimiz kadar oynamaktı. Taraftarı kutlamak istiyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. 2012 yılında Türkiye Kupası ve şampiyonlukla Fenerbahçe’den ayrılmıştım, yeniden aynı şekilde döndüğüm için çok mutluyum. Daha nice şampiyonluklara. Kupayı Başkanımıza armağan ediyorum."

İzzet Ünver: Emeğimizin karşılığı

"İşleri biraz zorlaştırdık, 2-0 öndeydik, 2-2 oldu. Beşinci maç tam bir final oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlara armağan olsun. Emeğimizin karşılığı, herkese sonsuz teşekkürler."

Ahmet Karataş: Bize yakışanı yaptık

"Kolay olmayacağını biliyorduk. Son maçta Fenerbahçeliliğimizi gösterdik ve bize yakışanı yaptık. Son sözü her zamanki gibi Fenerbahçe söyledi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bu kupa onlara armağan olsun."

Ferhat Akdeniz: İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik

"Çok mutluyuz. İşimizi zora soktuk ama kazandık. Biraz heyecan katmış olduk. İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Bu taraftara armağan olsun, 3 kere İstanbul’a gidip geldiler."

Halil İbrahim Kurt: Bu kupa bizi destekleyenlere gelsin

"Sezon başında şampiyon olacağımıza herkes inandı. Ne kadar kötü bir grafik çizsek de sezon sonu 2 kupa kazandık. Bu kupa bizi destekleyenlere gelsin."
 
Bertuğ Öndeş: Sezonu istediğimiz şekilde tamamladık

"Sezon başında hedefimiz şampiyonluktu. Çok kötü başladığımız sezonun ardından Hidalgo geldi, yeni antrenörümüz geldi, çok güzel bir uyum yakaladık. Sezonu istediğimiz şekilde tamamladık. Herkese çok teşekkürler."

Caner Dengin: Taraftarın da desteğiyle kazandık

"İnanılmaz bir sezon yaşadık. Son sıralardan buralara geldik. Taraftar, yönetim hep beraber toplanınca inanılmaz bir ivme kazandık. Çok çalıştık, taraftarın da desteğiyle kazandık. İzmir’de müthiş bir final serisi yaşadık. Çok mutluyuz."