VOLEYBOL

Oğuzhan Karasu ile Emre Batur’dan maç önü açıklamaları

18 Aralık 2019 Çarşamba 17:13

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında 19 Aralık Perşembe günü (yarın) Burhan Felek Voleybol Salonu'nda İtalya ekibi Cucina Lube Civitanova ile karşılaşacak.
 
Maç öncesi açıklamalarda bulunan oyuncularımız Oğuzhan Karasu ile Emre Batur, zorlu karşılaşmada taraftar desteğinin önemine değindi ve taraftarlarımızı maça çağırdı.
 
Oğuzhan Karasu, “Zor bir grupta mücadele ediyoruz. Oynadığımız maçları şanssız bir şekilde kaybettik. İyi rakiplerle oynadık, iyi mücadele ettik. Cucine Lube de çok iyi bir takım, elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı Perşembe günü maça bekliyoruz.” dedi.
 
Emre Batur ise, “Bu maç bizim için çok önemli. İlk iki maçı 3-2 kaybettik ama şansımız devam ediyor. Bu şansı son topa kadar kullanacağız ve inşallah Fenerbahçe'ye yakışan şekilde oynayacağız. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz, onlara çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızla birlikte Perşembe günü salondan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.
 
Öte yandan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Cucina Lube Civitanova maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları