VOLEYBOL

2019 Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası medya toplantısı yapıldı

22 Ekim 2019 Salı 16:52

2018-2019 voleybol sezonunda Efeler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız ile AXA Sigorta Kupa Voley finalisti Galatasaray HDI Sigorta arasında yarın (23 Ekim 2019, Çarşamba), saat 19.00’da, Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak, “2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası” müsabakasının medya toplantısı, bugün TVF Başkent Voleybol Salonu'nda bulunan toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplantıya TVF’nin Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl ile kaptanı Ulaş Kıyak ve Galatasaray HDI Sigorta Başantrenörü Nedim Özbey ile takım kaptanı Selçuk Keskin katıldı.
 
Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl, “Yarın oynayacağımız karşılaşma ile yeni sezona merhaba diyeceğimiz için mutluyum. Bizim adımıza özel bir gün olacak. Bu karşılaşma televizyon aracılığı ile de geniş bir kitleye ulaşacak. Salonda coşkulu bir taraftar grubunun olacağına eminim. Kupayı kazanabilmek adına en iyi performansımız ile sahada yer alacağız.” şeklinde konuştu.
 
Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın kaptanı Ulaş Kıyak ise, “Öncelikle 2019-2020 voleybol sezonunun hayırlı olmasını diliyor, bütün oyuncu arkadaşlarıma sakatlıksız, sorunsuz bir sezon olmasını diliyorum. Geçtiğimiz sezon, iki takım arasında kıran kırana bir mücadele oldu. İki takım arasında 100 yıla aşkın bir süredir devam eden bir rekabet var. Yarın oynayacağımız ve TRT Spor ekranlarından tüm voleybol severlere ulaşacak mücadeleyi hak eden tarafın kazanmasını ve kazasız belasız centilmence bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz ve sezona güzel bir başlangıç yaparız. Ayrıca AXA Sigorta'ya da ligimize isim sponsoru olarak voleybola destek oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Konuşmaların ardından iki takım antrenörleri ile kaptanları kupayla birlikte objektiflere poz verdi.
 
Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları