VOLEYBOL

Erkek Voleybol Takımımız Efeler Ligi’ne 3-0’lık galibiyetle başladı

13 Ekim 2018 Cumartesi 14:35

Fenerbahçemiz, 2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nin açılış maçında Jeopark Kula Belediye’yi konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Erkek Voleybol Takımımız, setlerini 25-15, 25-22 ve 25-16 üstün tamamladığı maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakayı Başkanvekilimiz Semih Özsoy, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Voleybol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Burak Çağlan Kızılhan ve Esra Nazlı Ercan da izledi.

Maçın gözlemcisi Ümit Sokullu tarafından karşılaşma öncesi iki takım kaptanına ve maçın hakemine çiçek takdim edildi.

Fenerbahçemiz maça; Wouter ter Maat, Ulaş Kıyak, Emre Batur, Ferhat Akdeniz, Klinkenberg ve Cupkovic altılısı ile başladı.

Emre Batur’un liderliğinde maça 11-0’lık seri ile harika bir başlangıç yapan Veljko Basic’in öğrencileri; teknik molasına 12-1 üstün girdiği seti 25-15 kazandı. Wouter ter Maat ile Emre Batur 6’şar sayı ile sete damga vuran oyuncularımızdı.

İkinci sette teknik molaya 12-9 üstün gitmesini bilen Erkek Voleybol Takımımız, geriden gelerek seti; Wouter ter Maat, Emre Batur ve Klinkenberg’in sayılarıyla 25-22 önde tamamladı.

Üçüncü sette Klinkenberg ile etkili servis kullanan Takımımız, iyi hücum ettiği bu anlarda teknik molaya 12-9 üstün gitti. Kalan dakikalarda da farkı açan Fenerbahçemiz, seti 25-16, maçı da 3-0 kazandı. Oyuncularımız maçın ardından tribünlere giderek, galibiyeti taraftarlarımızla kutladı.

Fenerbahçemiz, haftaya deplasmanda Halkbank ile karşılaşacak. 21 Ekim Pazar günü  Başkent Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati 14.00.

Fotoğraflar: Ahmet HOPYAR
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları