TOKYO OLİMPİYATLARI

Olimpiyat yolundaki Fenerbahçelilerden Esra Yıldız: Fenerbahçe çatısı altında bu başarıyı elde etmek beni çok mutlu ediyor

14 Haziran 2021 Pazartesi 13:12

Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota müsabakalarının Paris ayağında 60 kiloda Macar rakibi Kata Prıbojski’yı mağlup ederek Olimpiyat kotası alan Fenerbahçeli milli boksörümüz Esra Yıldız, DHA’ya açıklamalarda bulundu.

Çalışmalarını Nevşehir’de sürdüren milli sporcumuz Esra Yıldız, Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi ve Fenerbahçemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalya kazanmak istediğini söyledi.

Milli boksörümüz Esra Yıldız, "Fransa'nın başkenti Paris'de 4-8 Haziran tarihleri arasında Fransa Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'nden 3'üncü olup olimpiyat vizesi aldım. Temmuz ayında yapılacak olimpiyatlara katılacağım. Fenerbahçe çatısı altında bu başarıyı elde etmek beni çok mutlu ediyor. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkanımız Ali Koç'a teşekkür ederim. Olimpiyatlarda da ülkemi, bayrağımı ve Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil edip altın madalyayı kazanmak istiyorum." dedi.

Esra Yıldız, günde sabah ve akşam 4 saat olmak üzere çift antrenman yaparak, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na hazırlandığını sözlerine ekledi. 

Basın Fotoğrafları