SÖZDE ŞİKE DAVASI

Kulüp Avukatımız Fesih Delidere: Adaletin tecelli etmesi için gayret ettiğimiz noktaya doğru gidiyoruz

20 Eylül 2019 Cuma 14:27

Kulüp Avukatlarımızdan Fesih Delidere, 13. duruşma periyodunun 15. iş gününde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Tutuklu sanıkların ifadelerini vermeye devam ettiğini söyleyen Kulüp Avukatımız Fesih Delidere, “13. celsede 15. gündeyiz. Bu celsenin uzun olmasını biz talep etmiştik, mahkeme de uygun görmüştü. Sanık ifadelerinin bir an önce bitirilmesi açısından çok da faydalı oldu. Bizim dosyadan tutuklu olanların ifadeleri salı günü itibarıyla bitti. Başka dosyadan tutuklu olan birkaç kişi kaldı. Biz şu anda üçüncü hafta itibarıyla 11 kişinin ifadesini almış olduk. Bugün de ifadeler alınmaya devam edecek. Pazartesi ve salı günü de büyük ihtimalle ifadeler devam edecek ve daha sonra mahkeme sanık ifadelerini bitirme aşamasına gelecek. Ardından müşteki ve tanık ifadelerine geçeceğiz. Başından beri istediğimiz adaletin tecelli etmesi için gayret ettiğimiz noktaya doğru gidiyoruz. Hızlı bir yargılama var. Bunda mahkemenin de katkısı var. Burada biz de taleplerimiz doğrultusunda iyi bir şekilde ilerliyoruz. İnşallah gittikçe daha iyi olacak ve istediğimizi elde edeceğiz.” dedi.
 
3 Temmuz sabahından itibaren uzun bir yol kat ettiklerini sözlerine ekleyen Delidere, “O günkü fotoğraftan sonra bu noktaya gelmiş olmak… 6 Temmuz sabahı adliyeye sevk edilirken –o günkü yöneticilerimiz, o günkü o işin mağdurları- orada Fenerbahçe bir duruş sergiledi. O gün en güçlü oldukları dönemde bu terör örgütüne karşı dimdik ayakta durdular. Ben de bunun canlı şahidiyim. O gün o kumpası gören kişilerin bugün tutuklu yargılanıyor olmalarından, kısa süre sonra ceza alıyor olmalarından bir Fenerbahçeli olarak büyük mutluluk duyuyorum. Yeter ki Fenerbahçe’ye yapılan kumpası kuranların cezalarını çektiklerini görelim.” diye konuştu.
 
Son olarak Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’nü kutlayan Fesih Delidere, “3 Temmuz operasyonundan itibaren inanın Fenerbahçeli kadınlar her zaman en öndelerdi, her zaman mücadelelerini yaptılar. Her zaman bu sürece destek verdiler. Onların Dünya Fenerbahçeli Kadınlar gününü kutluyorum. İyi ki varlar. Hep beraber çok daha güzel günler göreceğiz.” dedi.